Gevecht Connor McGregor tegen Canelo Alvarez op komst? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Gevecht Connor McGregor tegen Canelo Alvarez op komst?

Gevecht Connor McGregor tegen Canelo Alvarez op komst?

Joe Rogan speculeert dat Conor McGregor nog niet klaar is met professioneel boksen! Canelo behoort tot de opties!

Op zaterdag vond het tweede grootste boksevenement van het jaar plaats, toen Canelo Alvarez tegen Gennady Golovkin in de ring stond. Normaliter zou dit gevecht de onbetwiste gebeurtenis van het jaar zijn geweest. Het gebeurde echter in hetzelfde jaar, als het Floyd Mayweather versus Conor McGregor super gevecht. En hoewel het gevecht tussen McGregor en Mayweather bijna een maand geleden is, werpt “The Money Fight” nog steeds een schaduw over elk ander titel gevecht ter wereld.

Gevecht Connor McGregor tegen Canelo Alvarez op komst?

Speculatie ten top of waarheid?

Op de meest recente editie van The Joe Rogan Experience, deed de Amerikaanse commentator Joe Rogan enkele verrassende uitspraken, dit tijdens de nabeschouwing van het Alvarez Golfkin gevecht. Het gesprek ging onvermijdelijk ook over McGregor en Mayweather. Rogan suggereert zelfs dat McGregor een toekomst heeft in professioneel boksen, en dat zelfs een rematch met Mayweather tot de mogelijkheden behoort.

‘Hij is de koning’, zei Rogan over Floyd Mayweather. ‘Hij is een van de beste boksers ooit, en Conor heeft hem een ​​paar dingen laten beseffen. . . Ze moeten wel een rematch aangaan. Waarom niet? Ik denk dat Conor iemand zoals Mayweather, in een bokswedstrijd moet kunnen verslaan, maar dat hij dan ook een echt trainingskamp moet hebben”.

Niet alleen boksen maar ook een grote geld machine

McGregor’s prestaties overtroffen de verwachtingen van veel mensen, die de eerste ronden tegen Mayweather goed vol wist te houden, en de bokslegende het toch wel moeilijk had, aangezien het gevecht vorderde ging het voordeel richting Mayweather. Maar nog belangrijker dan zijn verbeterde boksen, vertoonde McGregor nog een vaardigheid namelijk het vermogen om veel geld te verdienen. MayMac brak het PPV-kooprecord in de Verenigde Staten met 6,5 miljoen Pay-Per-View verkopen volgens sommige rapporten.

McGregor tegen Canelo Alvarez

De mogelijkheid om deze cijfers te overtreffen maakt McGregor een verleidelijke propositie voor elke professionele bokser, eventueel zelfs voor Canelo Alvarez. Rogan denkt dat in ieder geval een mogelijkheid is, en een die McGregor weer in de ring zou krijgen. ‘Ik denk niet Connor klaar is met boksen. Kijk, hij ging zijn allereerste boks wedstrijd aan, tegen de grootste bokser ooit, en hij deed het niet eens verkeerd. Als er een legitieme reden voor een groot gevecht zou komen, of dat Canelo Alvarez opstaat en zegt dat hij tegenConor McGregor wil vechten, zou Conor het zomaar eens kunnen doen”.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page