Getergde zwerver kopt nare kerel neer! 'Beest is los' (video) Nieuws
Nieuws

Getergde zwerver kopt nare kerel neer! 'Beest is los' (video)

Getergde zwerver kopt nare kerel neer! 'Beest is los' (video)

Stoer doen tegenover een zwervende dakloze is nou niet bepaald netjes. Als je deze dan ook nog een kopstoot geeft vraag je om problemen. De zwerver in de video kopte ongenadig zijn aanvaller knockout.

Je weet in een straatgevecht nooit wie je tegenover je hebt, als iemand er zwak uitziet zegt dat niet deze niks kan. In de video zien we een zwerver die hard wordt aangepakt terwijl een vriend van de aanvaller klaarblijkelijk zijn stoere maat filmt.

Betonkop

Als de aanvaller een kopstoot uitdeelt maakt hij het beest los in de zwerver die hem een koekje van eigen deeg serveert. Met een paar headbuts maait hij de man dan ook neer.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws