Home / Nieuws / Gerucht: UFC-veteraan Georges St-Pierre naar ONE Championship

Gerucht: UFC-veteraan Georges St-Pierre naar ONE Championship

Dat ONE Championship niet stil zit in het werven van top vechters heeft de afgelopen periode uitgewezen, het gerucht gaat dat UFC-veteraan Georges St-Pierre ook een overstap overweegt.

Eerder deze week plaatste de topman van ONE, Chatri Sityodtong op linkedin een foto van hemzelf met de voormalige UFC-kampioen ST-Pierre. De foto maakte gelijk de tongen los en er werd dan al snel gesuggereerd dat de Canadese vechter wellicht een overstap overweegt naar de grootste Aziatische vechtsport organisatie.

“Dank aan mijn Bro Georges St-Pierre voor het langskomen in Singapore! We hadden een ongelooflijke 5 uur lang diner samen gisteravond, en het was gek om te ontdekken dat we veel delen en veel met elkaar gemeen hebben,” zegtSityodtong.

Vechten of anders…

“Zonder twijfel, hij is een van de grootste Mixed Martial Artists in de geschiedenis. Maar vooral, George is een echte martial artist in zijn waarden en hoe hij leeft het leven. Respect!!! ” Of de twee gesprekken hebben gevoerd over een vechters carrière of een hoge positie bij ONE is niet bekend.

LEES OOK: George St-Pierre versus Khabib Nurmagedov

Voormalige UFC-vechter Miesha Tate sloot zich bij ONE aan in de functie van Vice-President van de organisatie. Het is niet ondenkbaar dat St-Pierre een positie aangeboden is. Vanuit zowel ONE als St-Pierre zijn er verder geen mededelingen gedaan.

Bekijk ook

Karate leraar schuldig aan verkrachting 9-jarig meisje

Een voormalige assistent-instructeur bij een karate dojo werd vorige week schuldig bevonden aan het verkrachten ...

Mesaanval: prof worstelaar overmeesterd dader (video)

Mesaanval: prof worstelaar overmeesterd dader (video)

Pro Wrestler Nick ‘Manic’ McCune schoot de politie te hulp die een verdachte die mes ...

19-jarig karate talent Idar Wederfoort timmert hard aan de weg

Foto Facebook Tijdens de in december in Venetië gehouden Karate Youth League van de WKF, ...

REGIO NIEUWS UITGELICHT