Gerucht: 'Robin van Roosmalen wellicht naar de UFC' Nieuws
Nieuws

Gerucht: 'Robin van Roosmalen wellicht naar de UFC'

Gerucht: 'Robin van Roosmalen wellicht naar de UFC'
Gerucht: 'Robin van Roosmalen wellicht naar de UFC'

Volgens onbevestigde bronnen zou Robin van Roosmalen een stap maken naar de grootste MMA organisatie ter wereld de UFC. Hij tekende naar verluidt een contract met Paradigm Sport Management, welke een aantal vechters levert aan de Amerikaanse vechtsport organisatie.

Op zijn Instagram story deelt Van Roosmalen (voormalig GLORY Kickboxing wereldkampioen in twee gewichtklassen) een foto waarop te zien is dat hij een contract tekent met wat lijkt Paradigm Sport Management. Alhoewel er gepoogd is de naam van de organisatie te verhullen is deze gedeeltelijk te lezen.

Van Roosmalen is afgelopen weekend aanwezig geweest bij UFC 234 wat gehouden werd in Toronto, Canada, hij deelde een foto waarop hij te zien is met Sean Soriano een UFC-veteraan, die van Roosmalen 'zijn broeder van een andere moeder' noemt. Was hij op verkennings tocht?

Bekende MMA-vechters

Als Van Roosmalen inderdaad bij Paradigm heeft getekend bevindt hij zich in goed gezelschap. De organisatie heeft veel UFC-vechters zoals Conor McGregor en Tony Ferguson on der contract.

Rico Verhoeven tekende in het verleden ook met hen, hoewel hij ook een Nederlandse manager heeft. Van Roosmalen toch al eerder in het MMA bij onder andere de FFC organisatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws