Germaine de Randamie mag weer vechten! Nieuws
Nieuws

Germaine de Randamie mag weer vechten!

Germaine de Randamie mag weer vechten!

De voormalig UFC vedergewicht kampioen mag de ring weer in van haar doktoren! En kan niet wachten!

Germaine de Randamie moest haar eerder geplande terugkeer afzeggen door een handblessure, deze was al eerder opgelopen. Oorspronkelijk zou zij tijdens UFC Fight Night 115 in Rotterdam, Nederland vechten tegen Marion Reneau, maar moest helaas afzeggen. Wat de fight Card voor dat event meteen een stuk minder aantrekkelijk maakte.

Onder het mes

De Randamie moest onder het mes om haar herstel te bevorderen, die gebeuren op 5 september, nu is zij dus volledig genezen verklaard en kan weer gaan knallen in de ring. Er staan een aantal UFC events gepland waar zij op zou kunnen verschijnen, de verwachting is dat zij zeker weer voor de titel zal willen gaan die haar eerder ontnomen werd door de UFC zelf. Dit kwam omdat zij weigerde tegen Cris Cyborg te vechten die beschuldigd werd van het gebruik van verboden middelen.

Goed track record

De Randamie heeft een goed track record in de MMA 7-3 + UFC 4-1 en was voor haar MMA carrière succesvol in het kickboksen. Zij werd bij het kickboksen meerdere malen kampioen. Nu kan zij dus terug de ring in wij kijken dan ook uit naar haar eerst volgende partij, wellicht toch nog tegen de huidige vedergewicht titel houdster? We gaan het zien.

Germaine de Randamie mag weer vechten!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws