Germaine de Randamie uitgeschakeld voor UFC Fight Night 115! Nieuws
Nieuws

Germaine de Randamie uitgeschakeld voor UFC Fight Night 115!

Germaine de Randamie uitgeschakeld voor UFC Fight Night 115!

Germaine de Randamie vecht niet op UFC Fight Night 115!

De voormalige UFC-vrouwelijke veergewichtkampioen Germaine de Randamie (8-3 MMA, 4-1 UFC) is uitgeschakeld voor de volgende week's UFC Fight Night 115 co-headliner, en de organisatie zoekt een nieuwe tegenstander voor Marion Reneau (7-3-1 MMA, 3-2-1 UFC).

Germaine de Randamie uitgeschakeld voor UFC Fight Night 115!

Randamie uit de wedstrijd heeft gedwongen

Vandaag is door UFC-officials bevestigd dat het letsel de Randamie uit de wedstrijd heeft gedwongen. Een tijdschema voor haar terugkeer werd niet direct aangegeven. Met een zwaargewicht koploper tussen Stefan Struve en Alexander Volkov vindt UFC Fight Night 115 plaats op 2 september in Ahoy Rotterdam in Nederland.

Geweigerd te vechten tegen Cyborg

Voormalig kampioen de Randamie was van plan om voor de eerste keer te vechten, omdat ze van haar vedergewicht titel was gestript, nadat zij geweigerd had om het te verdedigen tegen Cris Cyborg, de voornaamste mededinger, die volgens de Nederlandse vechter 'een bekende en bewezen valsspeler' zou zijn. Een vreemd hoofdstuk in de geschiedenis van de organisatie, die de Randamie bekroonde als kampioen na een heftige overwinning op Holly Holm op februari's UFC 208.

TKO-overwinning op Milana Dudieva

Ondertussen hoopt Reneau voor de eerste keer in actie terug te komen, sinds haar nederlaag afgelopen maart tegen Bethe Correia bij UFC Fight Night 106 in Brazilië. Reneau heeft gemengde resultaten behaald sinds ze haar weg naar de UFC heeft geopend, waarbij ze haar achttiende ronde met overwinningen over Alexis Dufresne en Jessica Andrade opende, voordat ze kort tegen Holly Holm en Ashlee Evans-Smith stond. In november vorig jaar pakte ze een TKO-overwinning op Milana Dudieva voor de trekking met Correia.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws