Germaine de Randamie met de dood bedreigd Nieuws
Nieuws

Germaine de Randamie met de dood bedreigd

Germaine de Randamie met de dood bedreigd

Youtube
Youtube

Blessure

Getergd door een heftige handblessure was De Randamie lange tijd uitgeschakeld, inmiddels geopereerd heeft zij nog wel last maar kan zij wel weer de kooi in. De operatie is geslaagd maar zij weet niet of zij deze nog een keer zal ondergaan. De Randamie is ready to go en zit te wachten op een telefoontje van de UFC voor een gevecht.

Doodsbedreigingen

Openhartig is de Randamie over de doodsbedreigingen die zij ontving wij citeren;"Ja, ik heb van alles binnengekregen. Doodsbedreigingen, mensen hebben grafstenen ontworpen met mijn naam en overlijdensdatum erop. Ze zeiden dat ik zelfmoord moest plegen, dat ik het leven niet waard was. Dat kwam binnen via Twitter, Facebook, email, Instagram, je kunt het zo gek niet bedenken en ze vonden een weg om mij te bereiken." Aldus de Randamie tegen Vice.

Tegenstander

De Randamie liet zich echter niet uit het veld slaan door alle tegenslagen, zo heeft zij al tegenstanders op het oog zoals Raquel Pennington. In het verleden heeft de Randamie al meerdere malen contact gezocht met de UFC om tegen haar te vechten. Echter zijn er meer dames waar de Randamie tegen zou kunnen vechten, nu even afwachten wat de UFC doet. Wil je het hele interview met Germaine lezen op Vice klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws