Gemeente Den Haag verbiedt kickboksgala na ernstige dreiging – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Gemeente Den Haag verbiedt kickboksgala na ernstige dreiging

Gemeente Den Haag verbiedt kickboksgala na ernstige dreiging

Een flinke tegenvaller voor SuperfightsNL, via een spoed persbericht maakte SuperfightsNL gisteren bekend dat hun geplande event voor 22 september aanstaande geen doorgang zal vinden. De oorzaak blijkt een melding te zijn waar men bij de instanties geen duidelijkheid over wenst te geven.

Perbericht SuperfightsNL

Helaas moeten wij van SuperfightsNL mededelen dat het evenement geen doorgang kan en mag vinden op 22 September in Den Haag in Sporthal Overbosch. Tot onze verbazing zijn er meldingen binnen gekomen bij Gemeente Den Haag en wel op 18 september.

Na onderzoek van diverse instanties is het volgende gisteren besloten dat de openbare orde en veiligheid niet gegarandeerd kan worden. Het veiligheidsplan van SuperfightsNL die goedgekeurd was, wilden wij alsnog verdubbelen. Maar dat was alsnog niet acceptabel.

Geen duidelijkheid

Wat de daadwerkelijke melding en dreiging zou kunnen zijn, mogen wij van SuperightsNL en Sporthal Overbosch niet weten en kunnen daardoor dit ook niet vermelden. De mededeling die wij als organisatie hebben gekregen is dat het niet gaat om een vechtpartij, maar moeten denken in een ernstigere vormen omtrent de veiligheid.

Wij van SuperightsNL staan dan ook voor een transparante communicatie naar eenieder toe, en de veiligheid van iedereen staat bij ons hoog in het vaandel.

SuperightsNL wil alle vechters/ sponsoren/ vrijwilligers/ belangstellenden dan ook bedanken in het vertrouwen, en bieden onze welgemeende excuus aan voor deze teleurstellende en trieste mededeling.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page