Geldschieter: Jake Paul stort arme MMA-vechter pak geld Nieuws
Nieuws

Geldschieter: Jake Paul stort arme MMA-vechter pak geld

Geldschieter: Jake Paul stort arme MMA-vechter pak geld

Sarah Alpar, deed afgelopen week een oproep om geld bij elkaar te schrapen voor de voorbereiding van haar volgende gevecht. De knokker startte een GoFundMePage en tot haar verbazing stortte You Tube-ster en pro-boksers Jake Paul een lekker bedrag.

De UFC ligt al langer onder vuur om het feit dat de organisatie de vechters niet genoeg zou betalen. Let wel de opkomende talenten, de topvechters gaan met dikke portemonnees naar huis. Alpar die binnenkort vecht is geen uitzondering op de regel.

Geld binnen

Alpar lanceerde haar GoFundMe vorige week vanwege problemen bij het betalen van haar trainingskamp. Ze plaatste een instagram video en legde haar situatie uit door te zeggen: ,,Ik wil ver komen in de UFC, en ik kan het niet doen zonder jou en mijn 'Too Sweet' team", schreef Alpar.

Dit viel Paul ook op die ageert tegen de UFC en ruzie heeft met president Dana White over het feit dat de YouTuber vindt dat UFC'ers onder betaald worden. Alpar kreeg een privé bericht van Paul dat hij geld (5.000 dollar) had overgemaakt waar mee gelijk het doel van de actie was bereikt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws