Geldschieter: Jake Paul stort arme MMA-vechter pak geld
Home / Nieuws / Geldschieter: Jake Paul stort arme MMA-vechter pak geld

Geldschieter: Jake Paul stort arme MMA-vechter pak geld

Geldschieter: Jake Paul stort arme MMA-vechter pak geld

Sarah Alpar, deed afgelopen week een oproep om geld bij elkaar te schrapen voor de voorbereiding van haar volgende gevecht. De knokker startte een GoFundMePage en tot haar verbazing stortte You Tube-ster en pro-boksers Jake Paul een lekker bedrag.

De UFC ligt al langer onder vuur om het feit dat de organisatie de vechters niet genoeg zou betalen. Let wel de opkomende talenten, de topvechters gaan met dikke portemonnees naar huis. Alpar die binnenkort vecht is geen uitzondering op de regel.

Geld binnen

Alpar lanceerde haar GoFundMe vorige week vanwege problemen bij het betalen van haar trainingskamp. Ze plaatste een instagram video en legde haar situatie uit door te zeggen: ,,Ik wil ver komen in de UFC, en ik kan het niet doen zonder jou en mijn ‘Too Sweet’ team”, schreef Alpar.

Dit viel Paul ook op die ageert tegen de UFC en ruzie heeft met president Dana White over het feit dat de YouTuber vindt dat UFC’ers onder betaald worden. Alpar kreeg een privé bericht van Paul dat hij geld (5.000 dollar) had overgemaakt waar mee gelijk het doel van de actie was bereikt.

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page