Geen digitaal wedstrijdpaspoort, betekent 'niet vechten' Nieuws
Nieuws

Geen digitaal wedstrijdpaspoort, betekent 'niet vechten'

Geen digitaal wedstrijdpaspoort, betekent 'niet vechten'
Geen digitaal wedstrijdpaspoort, betekent 'niet vechten'

Wie een wedstrijd wil vechten moet beschikken over een digitaal wedstrijdpaspoort. Volgens de regels van de Nederlandse Vechtsport autoriteit moet elke vechter hierover beschikken.

Vandaag verschenen er diverse oproepen via social media om toch vooral zichzelf niet te vergeten aan te melden voor het digitale wedstrijdpaspoort.

"Beste vechters, trainers, coaches en promotors, 2019 gaat een belangrijk jaar worden voor de ringsporten. De reeds lang geleden, door de Vechtsportautoriteit (VA), aangekondigde maatregelen zijn sinds 1 januari j.l. van kracht. "

Zelf invullen

"Alle vechters moeten in het bezit komen van een digitaal wedstrijdpaspoort. Daarom is het van groot belang dat iedereen zich daarvoor gaat aanmelden middels deze bijgesloten link naar het excel document. "

KLIK HIER: Voor de link

"Let wel voor iedere deelnemer 1 excel document. Dus niet meerdere deelnemers onder elkaar invoeren. Trainers dus opgelet! Als u vechters wil laten deelnemen moeten zij een digitaal paspoort hebben en dienen hun gegevens correct te worden ingevoerd. "

Maak haast

"U kunt hier reeds mee beginnen. Laat het a.u.b. niet op het laatste moment aankomen. Graag ZO SPOEDIG MOGELIJK ingevuld mailen naar: wfca@wfca.info. "

"Promotors en matchmakers mail dit door aan iedere deelnemende sportschool. Verder moeten de promotors van evenementen/wedstrijden in het bezit komen van een PROMOTOR CONTRACT, welke voldoet aan de voorwaarden van de VA. Dit contract is opvraagbaar bij de bond onder wiens auspiciën wordt verleend. "

Voor iedereen

"Vraag dit tijdig aan in verband met het feit dat er o.a. een VOG (verklaring Omtrent Gedrag) via de gemeente nodig is. Om misverstanden te voorkomen melden wij hierbij duidelijk dat de registratie voor het digitale paspoort volledig los staat wat betreft de inschrijving bij de bond onder wiens auspiciën het evenement wordt georganiseerd. "

"Dit geldt voor alle bonden. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws