'Geef niet op!' Tyson Fury steunt oud rivaal Nieuws
Nieuws

'Geef niet op!' Tyson Fury steunt oud rivaal

'Geef niet op!' Tyson Fury steunt oud rivaal

Tyson Fury steunt Deontay Wilder om opnieuw wereldkampioen zwaargewicht te worden. De Brit en Wilder hebben drie keer de ring gedeeld in een van de grootste trilogie reeksen van dit decennium.

Na een gelijkspel in 2018, won Fury de volgende twee, meest recentelijk een 11e ronde knock-out in oktober. Het heeft Wilder, 36, die overweegt met pensioen te gaan niet echt goed gedaan, maar de Amerikaan heeft steun gekregen van zijn grote rivaal.

Fury, 33, vertelde verslaggevers in Amerika: ,,Mijn boodschap aan Deontay Wilder is, blijf doorgaan, kampioen, je kunt het. Ik geloof in Deontay Wilder, hij zal opnieuw kampioen zwaargewicht worden. Dat kun je maar beter geloven."

Positief blijven

Wilder maakte van 2015-2020 tien succesvolle WBC-titelverdedigingen en is alleen maar verslagen door Fury. En ondanks dat hij eerder had gezworen beter terug te komen dan na de nederlaag, twijfelt de Bronze Bomber nu aan de voortzetting van zijn carrière.

,,Moet ik doorgaan? Moet ik het nog een keer proberen. Of moet ik gewoon met pensioen gaan en me concentreren op de andere dingen waar ik me mee bezig wil houden?", vroeg Wilder zijn fans. Wilder moest handchirurgie ondergaan na zijn laatste verlies aan Fury en herstelt sindsdien thuis in Alabama.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws