'Geef niet op!' Tyson Fury steunt oud rivaal
Home / Nieuws / ‘Geef niet op!’ Tyson Fury steunt oud rivaal

‘Geef niet op!’ Tyson Fury steunt oud rivaal

Tyson Fury steunt Deontay Wilder om opnieuw wereldkampioen zwaargewicht te worden. De Brit en Wilder hebben drie keer de ring gedeeld in een van de grootste trilogie reeksen van dit decennium.

Na een gelijkspel in 2018, won Fury de volgende twee, meest recentelijk een 11e ronde knock-out in oktober. Het heeft Wilder, 36, die overweegt met pensioen te gaan niet echt goed gedaan, maar de Amerikaan heeft steun gekregen van zijn grote rivaal.

Fury, 33, vertelde verslaggevers in Amerika: ,,Mijn boodschap aan Deontay Wilder is, blijf doorgaan, kampioen, je kunt het. Ik geloof in Deontay Wilder, hij zal opnieuw kampioen zwaargewicht worden. Dat kun je maar beter geloven.”

Positief blijven

Wilder maakte van 2015-2020 tien succesvolle WBC-titelverdedigingen en is alleen maar verslagen door Fury. En ondanks dat hij eerder had gezworen beter terug te komen dan na de nederlaag, twijfelt de Bronze Bomber nu aan de voortzetting van zijn carrière.

,,Moet ik doorgaan? Moet ik het nog een keer proberen. Of moet ik gewoon met pensioen gaan en me concentreren op de andere dingen waar ik me mee bezig wil houden?”, vroeg Wilder zijn fans. Wilder moest handchirurgie ondergaan na zijn laatste verlies aan Fury en herstelt sindsdien thuis in Alabama.

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page