'Klein ventje!' Fury en Usyk oog in oog (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Klein ventje!' Fury en Usyk oog in oog (video)

'Klein ventje!' Fury en Usyk oog in oog (video)

Tyson Fury en Oleksandr Usyk stonden gisteravond overwacht oog in oog met elkaar. De twee topboksers zouden volgend jaar tegenover elkaar kunnen komen te staan.

Bokspromotor Bob Arum werd bereikte gisteren de respectabele leeftijd van 90 jaar. Fury die aanwezig was tijdens de wedstrijd tussen Vasyl Lomachenko en Ricard Commey, bracht hulde aan zijn bejaarde promotor.

Onderdeurtje

Na een verjaardagslied vanuit de ring te hebben gezongen voor Arum, nam Fury de tijd voor een foto met de oude baas. Usyk die een 'photo bomb'. momentje pakte werd gesnapt. Fury werd attent gemaakt op dw aanwezigheid van de bokser die Anthony Joshua versloeg (lees verder onder twitter bericht).

Fury nam Usyk even de maar en vond de Oekraïner maar een klein ventje. ,,Je bent kleiner dan ik dacht", zei Fury. Als de twee volgend jaar de strijd met elkaar aangaan is de staredown in iedere geval al geweest.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws