'Binnen 2 weken akkoord over gevecht Fury tegen Joshua'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Binnen 2 weken akkoord over gevecht Fury tegen Joshua’

‘Binnen 2 weken akkoord over gevecht Fury tegen Joshua’

Joshua (L) Arum (midden) Fury (R)

Bob Arum de promotor van Tyson Fury, hoopt binnen twee weken een akkoord te bereiken over het gevecht tussen zijn bokser en Anthony Joshua.

De Amerikaanse promotor Bob Arum, zegt dat hij hoopt een deal te sluiten voor een supergevecht met Anthony Joshua in de komende twee weken.

Arum, de Top Rank CEO, is in onderhandeling met Joshua’s vertegenwoordiger Eddie Hearn van Matchroom Sport over een mogelijke gevecht deze zomer.

Locatie nog onbekend

Arun zei tegen Sky Sports News: ,,Ik wil geen deadline maken, maar ik kan alleen melden dat alles tot nu toe uitstekend is verlopen en we hopen binnen 2 weken een ondertekend document te hebben.”

Over een locatie waar het gevecht plaats zou moeten vinden moet nog een ei worden gelegd. Mede door de coronapandemie kan dit nog alle kanten op.

,,Ik zeg nog niets over een locatie, want nogmaals, we kunnen een document hebben dat Fury en Joshua zouden hebben ondertekend. Met een clausule voor wederzijdse overeenstemming van een locatie. Ik ben er voor 95 procent zeker van dat het gevecht plaatsvindt”, zegt Arum.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page