Foute stiefpa door tiener aangepakt! 'Poten thuis houden' (video) Nieuws
Nieuws

Foute stiefpa door tiener aangepakt! 'Poten thuis houden' (video)

Foute stiefpa door tiener aangepakt! 'Poten thuis houden' (video)

Een stiefvader werd geconfronteerd door zijn stiefzoon. Die hem niet zachtzinnig duidelijk maakte dat hij de jongen en zijn moeder beter niet had kunnen mishandelen toen deze klein was.

De jongen die als kind bijna verdronken werd door de man spreekt deze aan op zijn gedrag in het verleden. ,,Je had mijn moeder nooit aan moeten raken. En je probeerde mij te verdrinken in de badkuips", zegt de tiener in de video.

Poten thuis

Daar blijft het niet bij want de knaap eis ook geld, als dat niet snel genoeg gaat deelt hij een paar klappen uit. Naar verluidt leerde hij boksen om zichzelf te leren verdedigen en nooit meer slachtoffer te worden.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws