Floyd Mayweather uit zijn plaat over 'oplichter' Conor McLoser Nieuws
Nieuws

Floyd Mayweather uit zijn plaat over 'oplichter' Conor McLoser

Floyd Mayweather uit zijn plaat over 'oplichter' Conor McLoser

Floyd Mayweather heeft geen goed woord over voor UFC-ster Conor McGregor. Hij noemt McGregor een oplichter en noemt diens fans racisten. De Ier verloor eerder vandaag van Dustin Poirier in Abu Dhabi.

Vijfdivisie-wereldkampioen Mayweather Jr. haalde uit naar UFC-superster McGregor. Die in Abu Dhabi in twee rondes werd uitgeschakeld door Poirier. Mayweather Jr rakelde het feit dat de Ier hem kopieert weer op.

,,De wereld weet dat oplichter McLoser (McGregor. red) alles van me kan stelen en bemind kan worden, maar ik ben gehaat. Dat laat jullie allemaal weten dat racisme nog steeds bestaat. Weet gewoon, die zwerver zal mij nooit zijn of op mijn niveau zijn", aldus Mayweather.

Ik ben van een andere planeet

,,Hij is gewoon anders gebouwd, mijn mentaliteit is van een andere planeet, mijn vaardigheden zijn ongeëvenaard. Ik ben een geboren winnaar en ja, ik praat veel onzin. Maar ik bewees dat ik de beste ben! Dit is wat ze haten", zegt Mayweather op sociale media.

McGregor maakte zijn profdebuut in het boksen in augustus 2017. In een comeback gevecht voor Mayweather. Die na twee jaar uit pensioen kwam om de strijd aan te gaan. Mayweather stopte McGregor in de tiende ronde. Na het gevecht trok Mayweather zich voorgoed terug uit de sport.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/poirier-na-verslaan-mcgregorik-wilde-hier-niet-eens-zijn-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws