Floyd Mayweather bevestigd rematch met Manny Pacquiao – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Floyd Mayweather bevestigd rematch met Manny Pacquiao

Floyd Mayweather bevestigd rematch met Manny Pacquiao

Op de dag van de langverwachte rematch tussen Canelo Alvarez en Gennady Golovkin, pakte Floyd Mayweather de krantenkoppen nogmaals om aan te kondigen dat er een bokspartij tussen hem en Manny Pacquiao in de maak is.

Grote betaaldag

In een video op zijn Instagram-account beweert Mayweather dat hij weer uit pensionering zal komen, deze keer om Manny Pacquiao te bevechten, “nog een negen-cijferige betaaldag onderweg,” aldus de post van Mayweather.

Mayweather versloeg Pacquiao in een 12-ronde unaniem besluit in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas in mei 2015, en sindsdien is er veel gesproken over een rematch. Na het gevecht werd onthuld dat Pacquiao vocht met een blessure in zijn rechterschouder.

Money Fight

Mayweather heeft zijn laatste gevocht gevoerd in augustus 2017, tegen Conor McGregor in de Money Fight. Mayweather versloeg McGregor met een 10e ronde TKO en zo naar naar een 50-0 record in professionele bokswedstrijden te stijgen, waarbij hij Hall of Famer Rocky Marciano voorbij streefde die eerder het record op 49-0 hield.

Pacquiao’s laatste gevecht was een overwinning tegen Lucas Matthysse in juli. Na het gevecht belde Pacquiao, die momenteel ook als senator van de Filippijnen fungeert, Mayweather voor een rematch.

Bekijk ook

Video: Publiek knokt er op los bij UFC 262 wedstrijd

Op de tribunes van het Toyota Center braken gevechten uit,

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page