Floyd Mayweather bevestigd rematch met Manny Pacquiao Nieuws
Nieuws

Floyd Mayweather bevestigd rematch met Manny Pacquiao

Floyd Mayweather bevestigd rematch met Manny Pacquiao

Grote betaaldag

In een video op zijn Instagram-account beweert Mayweather dat hij weer uit pensionering zal komen, deze keer om Manny Pacquiao te bevechten, "nog een negen-cijferige betaaldag onderweg," aldus de post van Mayweather.

Mayweather versloeg Pacquiao in een 12-ronde unaniem besluit in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas in mei 2015, en sindsdien is er veel gesproken over een rematch. Na het gevecht werd onthuld dat Pacquiao vocht met een blessure in zijn rechterschouder.

Money Fight

Mayweather heeft zijn laatste gevocht gevoerd in augustus 2017, tegen Conor McGregor in de Money Fight. Mayweather versloeg McGregor met een 10e ronde TKO en zo naar naar een 50-0 record in professionele bokswedstrijden te stijgen, waarbij hij Hall of Famer Rocky Marciano voorbij streefde die eerder het record op 49-0 hield.

Pacquiao's laatste gevecht was een overwinning tegen Lucas Matthysse in juli. Na het gevecht belde Pacquiao, die momenteel ook als senator van de Filippijnen fungeert, Mayweather voor een rematch.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws