Filemon Wesselink laat Remy Bonjasky in zijn hemdje staan Nieuws
Nieuws

Filemon Wesselink laat Remy Bonjasky in zijn hemdje staan

Filemon Wesselink laat Remy Bonjasky in zijn hemdje staan

Filemon Wesselink laat Remy Bonjasky in zijn hemdje staan, teleurstelling groot bij trainer.

Gisteravond was de laatst aflevering te zien van "Filemon slaat door". Eigenlijk was er nog een aflevering gepland voor zondag 4 juni waar de TV presentator te zien zou zou zijn op het Enfusion toernooi "Glorieus Heroes" wat op 3 juni plaats zal vinden en als extra lokkertje het gevecht tussen Filemon Wesselink en Ajouad el Miloudi op de rol had staan. Echter weten wij inmiddels dat dit gevecht helaas niet door zal gaan.

Foto: Bonjasky Academy
Foto: Bonjasky Academy

Grote teleurstelling

Er is veel over gezegd en geschreven dat Filemon de handdoek reeds voor het gevecht plaats vindt in de ring heeft gegooid, en waren er al diverse commentaren (meest positief) te lezen over zijn beslissing. Maar hoe denkt zijn trainer en zelf meervoudig wereldkampioen kickboksen Remy Bonjasky er tegen aan? In de aflevering van gisteravond was de teleurstelling groot, echter begreep hij de beslissing wel. En op de Facebook pagina van de Bonjasky Academy verscheen eerder gister al de volgende verklaring.

Verklaring Bonjasky Academy;

"Vanavond de laatste aflevering van Filemon Slaat Door".

Remy Bonjasky heeft 7 maanden lang, dag in dag uit Filemon proberen klaar te stomen voor zijn wedstrijd.

Deze training is 1 op 1 begonnen met de technieken van stoten, trappen en knieen, dit wordt ook wel het padsen genoemd.
Nadat Remy zelf een paar keer lichtjes met Filemon had gespart, hadden Remy en Filemon samen besloten na 35 trainingen om hem mee te laten trainen met de wedstrijdgroep.
Gezien de tijd van alleen maar een half jaar training, konden zij niet langzaam en stap voor stap vorderen, maar moesten ze een aantal stappen overslaan.

Dit met uitzicht op het gala van 3 juni 2017. De focus moest zijn op het sparwerk en Filemon moest daardoor meetrainen met de wedstrijdgroep.

Helaas heeft Filemon besloten om de wedstrijd te cancelen, dit kwam voor Remy als donderslag bij heldere hemel. Vooral omdat Filemon in de laatste weken grote stappen vooruit maakte.
Desondanks respecteert Remy, Filemon zijn keuze.

Ook willen we Ajouad en zijn trainer Ramzi bedanken omdat deze ook al maanden aan het trainen zijn, daarnaast de organisatie Enfusion die dit gevecht mede mogelijk zou maken bedanken.
En natuurlijk willen wij de wedstrijdgroep van de Bonjasky Academy bedanken, met name Marinho, Naoufal, Nikita, Danique en Noa.

Remy is met heel veel plezier dit avontuur gestart en had een hele prettige samenwerking met Filemon en wenst hem het beste in zijn carierre en alles wat hij verder nog gaat ondernemen.

Niets meer dan lof voor Remy Bonjasky

Wij kunnen niets meer dan lof uitspreken over hoe Remy Bonjasky omgaat met de beslissing van zijn toch ietwat aparte pupil. Het geeft gelijk ook de professionaliteit aan van Bonjasky en zijn ervarenheid met dit soort zaken. En wij weten zeker dat mocht Filemon wel de ring hebben bestegen, met een grootheid als Bonjasky in zijn hoek het voordeel wel eens in zijn richting had kunnen werken.....

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws