Filemon Wesselink durft niet te vechten Nieuws
Nieuws

Filemon Wesselink durft niet te vechten

Filemon Wesselink durft niet te vechten

Gevecht Filemon Wesselink en Ajouad El-Miloudi gaat niet door.

Wie de afgelopen weken de docu serie Filemon slaat door heeft gevolgd , heeft kunnen zien dat Filemon Wesselink werd klaargestoomd om te vechten tegen Ajouad El-Miloudi een mede TV presentator.

Echter werd van daag bekend gemaakt dat Filemon het gevecht zowel fysiek als mentaal niet aan zou kunnen. Filemon zit er volgens BNN “fysiek en mentaal doorheen door aanhoudende blessures en angst voor het gevecht”.

Filemon Wesselink durft niet te vechten

Sparren nekslag voor Filemon

Nu Filemon zich heeft teruggetrokken, komt de vijfde en laatste aflevering van 'Filemon slaat door' te vervallen. “Een halfjaar lang heb ik keihard getraind om in de ring een kickbokswedstrijd te vechten. In het begin ging het trainen goed totdat ik begon te sparren”, zegt de presentator. Dit was de nekslag voor hem

Zijn tegenstander Ajouad El-Miloudi reageerde ook op het niet doorgaan van het gevecht door een verklaring af te geven op Facebook zie onder....

Ajouad El-Miloudi zegt op Facebook:

Ik ben even heel chagrijnig geweest omdat ik 6 maanden lang veel heb moeten doen en laten. Laatste weken alleen maar broccoli en eieren gegeten en 2 keer per dag getraind. Verjaardagen en bruiloften heb ik geskipt en door heel weinig koolhydraten te eten was ik vaak chagrijnig en moe. Ik ben in 6 maanden 17 Kilo afgevallen voor deze wedstrijd. Ik begon in januari op 87 Kilo en volgende week zou ik gaan vechten op 70 kilo. Blessures, stress en hard werken; jullie snappen dat de klap dan heel hard aankomt.

Uiteindelijk kan ik niks anders dan Fillemon te respecteren, het is wat het is. Ik heb respect voor zijn keuze en vind het dapper dat hij durft toe te geven dat het te zwaar is. Respect voor en grote dank aan iedreeen die mij heeft getraind, gesteund en geholpen.

Bijzondere bedankt: mijn trainer Ramzi Tamaditi, mijn manager Hanneke, mijn goede vriend Bilal Yakhlaf, Tim krachttrainer, Angela diëtist, Salah voedingsdeskundige, Kamal chabrani, Mohamed Khamal, iedereen van Witte geit producties en alle anderen die mij steunde en hielpen. LOVE YOU.

Wat leren wij hieruit

Vechtsport is niet zomaar iets, en zeker geen sport voor mietjes, echter kan iedereen die de doorzettingskracht heeft zichzelf een vechtsport meester maken. Echter niet iedereen heeft de hardheid om full contact vechtsporten tot zich te nemen. Veel mensen roemen zich er op op kickboksen te zitten. Echter willen deze vaak niet sparren, dan kun je net zo goed op Tai Bo gaan.

Kortom wie niet kan of durft te incasseren moet het dan ook maar niet proberen....

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws