Fightersheart: Gevecht Wopke DeKleinste op laatste moment afgelast! Nieuws
Nieuws

Fightersheart: Gevecht Wopke DeKleinste op laatste moment afgelast!

Fightersheart: Gevecht Wopke DeKleinste op laatste moment afgelast!

Een grote teleurstelling voor Wopke DeKleinste, maar ook voor de kickboks sport!

Wopke DeKleinste actief vlogger, en kickboks fanaat was al maanden in voorbereiding, hij zou namelijk op Fightersheart de ring in gaan (gisteravond in Nijmegen) tegen James (Ali). Echter was zijn tegenstander nergens te bekennen. Hef gevecht wat veel aandacht kreeg in diverse media was wel speciaal te noemen. Zowel Wopke als zijn tegenstander, zijn zogenaamde kleine mensen. En Wopke wilde o.a. laten zien dat ook zij de kickboks sport (of elke andere sport), met succes kunnen beoefenen. Maar helaas ging het niet door....

Tegenstander nergens te bekennen

Dat vechters op het laatste moment een gevecht afzeggen komt meer voor, maar volgens bronnen was het in dit geval een complete verrassing. Hij was namelijk zowel niet bij de weging, als bij het event zelf aanwezig. Een reden hebben wij niet kunnen achterhalen, wellicht dat een verklaring later nog volgt?

Wopke uitgeroepen tot winnaar en een voorbeeld voor velen

Al met al werd Wopke toch uitgeroepen tot winnaar na een mooie speech en een daverend applaus van het publiek. En laten wij eerlijk zijn een vechter die zich zo tot in de puntjes voorbereidt, door 5 a 6 keer per week te knallen in de gym verdiend dit ook. Een van onze verslaggevers was afgelopen woensdag nog aanwezig bij een training van Wopke waar hij met pijn in de rug toch aan het trainen was. Volgens ons de instelling van een echte killer, en een toekomstig kampioen.

Grote toekomst in het kickboksen

Wij zeiden het al eerder, met de instelling die Wopke heeft is er vast een grote toekomst voor hem weggelegd in het kickboksen.

Wopke en fightersheart hebben samen aangegeven dat ze de partij op fightersheart zullen organiseren.

Er word dan wel gezocht na een andere tegenstander..datum en locatie volgt nog

Foto: Wopke met fan Nouvel
Foto: Wopke met fan Nouvel

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws