Fight League 7 Tangiers Marokko wordt een groot succes Nieuws
Nieuws

Fight League 7 Tangiers Marokko wordt een groot succes

Fight League 7 Tangiers Marokko wordt een groot succes

Fight League 7 Grand Prix Koning Mohammed VI 5 augustus Tangiers, Marokko

13 mei j.l. was Fight League 6 een feit en een groot succes. De kwalificatie rondes voor het Grand Prix King Mohammed VI toernooi werden gewonnen door Ilias Bulaid die versloeg Manaowan Sitsongpeenong door KO, en Walid Hamid die Vitor Camargo versloeg door unanieme beslissing en Quincy Jones die Melvin Wassing door eenparig besluit als winnaar uit de bus kwam.

Wij willen graag even wat aandacht besteden aan Fight League, en voor degene die er nog niet bekend mee zijn informatie te verstrekken. Het is de moeite waard om even verder te lezen wat dit top evenement voor zowel Marokko als Nederland betekent.

Fight League 7 Tangiers Marokko wordt een groot succes

Oprichter van Fight League Fikri Tijarti

Oprichter van Fight League, voormalig tien keer wereldkampioen Muay Thai, Fikri Tijarti werd beloond met een prijsuitreiking door een hoogwaardigheidsambassadeur van het Koninkrijk Marokko in Nederland, de heer Bellouki en bijgestaan ​​door de president van de Royal Maroccan Sports Federation voor zijn prestaties als een atleet en voor al zijn inspanningen tot nu toe om Fight League naar Marokko te brengen onder de bescherming van Zijn Majesteit Koning Mohammed VI van Marokko. Dit grote toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met de Royal Maroccan Sports Federation en de stad Tanger.

Uitgezonden op Nationale Televisie

Dit jaar vindt het evenement plaats op 5 augustus. Het wordt uitgezonden op Nationale Televisie aldaar en vorig jaar heeft Fight League 2 miljoen plus kijkers bereikt en groeit nog steeds als een merk in Marokko en als een Muay Thai Event.

Fight League is meer dan alleen een sportevenement. Het is een familie en een vrouw vriendelijke gebeurtenis, het staat voor Fairplay, eer and Respect. Fight League bouwde bruggen voor degenen die zaken willen doen en sociaal verantwoordelijk zijn.

Als Fight League uw interesse heeft getrokken, aarzel dan niet om hen te contacteren om te informeren wat zij voor u kunnen doen. Of wellicht wilt u Fight League 7 gaan bezoeken in Tanger, zij helpen u graag op weg.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws