Fernando Groenhart met de dood bedreigd na delen trainingsvideo Nieuws
Nieuws

Fernando Groenhart met de dood bedreigd na delen trainingsvideo

Fernando Groenhart met de dood bedreigd na delen trainingsvideo

Doodsbedreigingen aan het adres van Groenhart na delen van trainingsvideo op social media

Na zijn kickbokstraining op dinsdagochtend, bij Mike’s Gym in Oostzaan, deelde Fernando Groenhart een trainingsvideo op Facebook. Hij plaatste daarbij de tekst ‘testing my strength’. Nog geen 24 uur later is zijn bericht op Facebook meer dan 45000 keer bekeken en meer dan 400 keer gedeeld. Fernando is de jongere broer van Murthel Groenhart die wereldkampioen is bij Glory Kickboxing..

Groenhart uitgemaakt voor Racist

Op Instagram is dezelfde video geplaatst met de tekst ‘I’m coming, #oneway, #oneroad’ en meer dan 29000 keer bekeken. De reacties op beide media zijn teleurstellend. Groenhart krijgt een berg verwensingen over zich heen, wordt uitgemaakt voor racist en zelfs met de dood bedreigd.

Fernando Groenhart met de dood bedreigd na delen trainingsvideo

Respect staat centraal bij Mikes Gym

Op de video incasseert Groenhart een opstoot van zijn trainingsmaatje om vervolgens zelf zijn krachten te testen en hem achteruit te werken. Dat het er hard aan toe kan gaan bij Mike’s Gym is algemeen bekend. Maar net als in de ring staat respect ten alle tijden centraal, zo ook bij Groenhart.

Naast alle negatieve berichten en verwensingen zijn er ook positieve reacties. Tommy Aaron, een trainingsmaatje van Blackhouse MMA in Los Angeles deelde dinsdag de sparringsvideo van Groenhart met de tekst ‘Miss my buddy Fernando Groenhart! Great teammate… just don’t sneak in low key hard liver shots … We don’t like that … #teamblackhouse’.

im comming!!!! #oneway#oneroad

Een bericht gedeeld door Fernando Groenhart✨L.A life✨? (@groenhart88) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws