Fedor Emelianenko ontkent dat hij een Russische spion is Nieuws
Nieuws

Fedor Emelianenko ontkent dat hij een Russische spion is

Fedor Emelianenko ontkent dat hij een Russische spion is

Fedor Emelianenko ontkent dat hij een Russische spion is

FBI aanwezig bij de partij van Emelianenko tegen Mir

Verschillende nieuwsuitzendingen deelden berichten dat het Federal Bureau of Investigation de zwaargewicht had geïnterviewd en in Chicago aanwezig was voor zijn overwinning op Frank Mir afgelopen zaterdagavond. Emelianenko's Amerikaanse manager en voormalig PRIDE FC Jerry Millen bevestigden de belangstelling van de FBI voor Fedor, maar weigerden dieper in te gaan op details.

Ze waren best erg aardig en erg professioneel

"De FBI kwam naar het hotel om met Fedor te praten en ze waren heel aardig", vertelde hij de Washington Post. "Zij kwamen een ​​paar minuten met Fedor praten, spraken ook met mij, hele toffe kerels, en meer kan ik er niet echt over zeggen. Nogmaals, de FBI kwam naar het hotel, ze vonden ons, klopten op de deur, natuurlijk waren wij een beetje verrast. Ze waren best erg aardig, en erg professioneel. "

FBI beschouwde hem niet als een spion

Na het evenement bevestigde Emelianenko het verhaal en ontkende dat het een afleiding voor het gevecht was. "Helemaal niet", zei hij via zijn vertaler "Alles was geweldig. Alles was oke. Alles was goed." Voor de goede orde ontkrachte Fedor ook met een lach het idee dat de FBI hem beschouwde als een spion. Veel van de speculaties rond de FBI hebben gefocust op de banden van Fedor met de Russische president Vladamir Poetin en de Amerikaanse president Donald Trump. Poetin is een grote vechtliefhebber en vriend van Emelianenko. Trump vertegenwoordigde in 2009 Affliction Entertainment toen Fedor de grote ster van het bedrijf was.

Dochter van Fedor aangevallen door medewerkers van de Tsjetsjeense president Ramzan Kadyrov

Als de FBI echt met Emelianenko praat over Trump, laten ze zeker geen middel onbeproefd na in hun onderzoek naar de Amerikaanse leider en zijn volgelingen. Maar dat is niet de enige mogelijkheid. Anderen hebben zich afgevraagd of de aanwezigheid van de FBI in de Allstate Arena op zaterdag wees naar een mogelijke bedreiging tegen Fedor door onbekende partijen. In 2016 kwamen rapporten naar buiten dat de dochter van Fedor was aangevallen door medewerkers van de Tsjetsjeense president Ramzan Kadyrov.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws