Home / Nieuws / Fast & Furious: UFC-vechter Francis Ngannou sleept filmrol binnen

Fast & Furious: UFC-vechter Francis Ngannou sleept filmrol binnen

Ngannou

Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven blijkt niet de enige vechter met acteer ambities.

De razend populaire “Fast & Furious” film serie voegt wat UFC-vuurkracht toe. Francis Ngannou, de zwaargewicht knock-out koning, is toegevoegd aan de cast van de aanstaande “Fast & Furious 9”.

“Fast & Furious” is geen onbekende voor MMA-vechters. Voormalig UFC-kampioen Ronda Rousey en MMA-vechter Gina Carano hebben beiden een rol in een van de films gespeeld.

Rol nog onbekend

Ngannou, 32, oorspronkelijk afkomstig uit Kameroen, die vanuit Frankrijk en Las Vegas vecht, heeft drie UFC-gevechten achter elkaar gewonnen, allemaal door knock-out of TKO.

Ngannou (14-3) staat waarschijnlijk in de rij voor de volgende UFC zwaargewicht titel, na de titelverdediging van Daniel Cormier tegen Stipe Miocic op UFC 241 deze zaterdag in Anaheim, Californië. Welke rol Nagannou gaat spelen is onbekend.

Bekijk ook

Overval vrouwelijke bokskampioen: ‘Ik bleef in zijn ballen slaan’

Twee overvallers ontdekten afgelopen weekend dat ze de verkeerde vrouw hadden uitgekozen om mee te rotzooien, toen deze een Golden Gloves-kampioen bleek te zijn.

Wij spraken met de Vechtsportautoriteit over het streven naar een gereguleerde, veilige, gezonde en goed georganiseerde vechtsportsector!

Vechtsportautoriteit trekt teugels aan: Waarschuwt sportscholen

De Nederlandse Vechtsportautoriteit (VA) kondigde afgelopen week maatregelen aan tegen sportscholen die niet gesanctioneerde vechtsport evenementen houden.

Video: MMA-vechter trapt ‘nep’ Bruce Lee bruut knock-out

Een gevecht tussen MMA versus traditionele vechtsporten in China eindigt in een brute KO.