F1-Coureur en UFC ster knokken rondje in de MMA-kooi (video)
Home / Nieuws / F1-Coureur en UFC ster knokken rondje in de MMA-kooi (video)

F1-Coureur en UFC ster knokken rondje in de MMA-kooi (video)

F1-Coureur Daniel Ricciardo en UFC ster Charles Oliveira knokken in de vechtkooi | video

Daniel Ricciardo en Charles Oliveira hadden onlangs een confrontatie voor de GP van Sao Paolo en fans reageerden op de foto’s van de twee sterren samen.

Er staan ​​nog maar twee races op het rooster, maar dat weerhoudt McLaren er niet van om hun fans alle Daniel Ricciardo content te presenteren waar ze om vroegen. Zoals nu aan elke fan in de F1-gemeenschap weet, werd het contract van de Honey Badger voortijdig beëindigd door McLaren vanwege gebrek aan resultaten, en hij zal in het komende seizoen worden vervangen door Oscar Piastri.

Hoewel zijn carrière in de F1 op het spel staat, hebben fans het moeilijk om te accepteren dat het even kan duren voordat ze Ricciardo regelmatig in de F1-paddocks zullen zien. Daarom hebben ze de afgelopen paar raceweekenden om wat meer video’s, interviews en foto’s van Daniel gevraagd – en McLaren heeft nu op hun eisen gereageerd.

Goed man

Tijdens de week voorafgaand aan de Grand Prix van Sao Paolo in Brazilië, besloot McLaren een samenwerking op te nemen tussen Ricciardo en UFC ster Oliveira, die afkomstig is uit het Zuid-Amerikaanse land. De 33-jarige voormalig UFC lichtgewicht kampioen ging voor de race een “kooigevecht” aan met Ricciardo en fans reageerden op de video met allerlei hilarische opmerkingen.

Tijdens het plaatsen van Ricciardo’s interactie met MMA Superstar en de eigen zoon van Brazilië, Charles Oliveira, vroeg McLaren hun fans of ze denken dat de vechthouding van de Honey Badger er goed uitziet, en ze waren het ermee eens!

Bekijk ook

Badr Hari geeft inkijkje in eigen sportschool keten

Badr Hari geeft kijkje in eigen sportschool keten | video

Het is mijn verjaardag, dus laat ik wat verjaardagsnieuws met jullie delen

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! 'Hier die tv' | video

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! ‘Hier die tv’ | video

Een tiener die een gestolen tv wilde terughalen raakte in gevecht met een volwassen kerel

Mes in de rug! UFC-ster Khabib verliest wereldtitelhouder

. De organisatie is eigendom van Khabib Nurmagomedov

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page