Extreem geweld: boksfan redt reporter tijdens racistische aanval Nieuws
Nieuws

Extreem geweld: boksfan redt reporter tijdens racistische aanval

Extreem geweld: boksfan redt reporter tijdens racistische aanval
Extreem geweld: boksfan redt reporter tijdens racistische aanval

Een wel heel betreurenswaardig voorval zaterdagavond tijdens een bokswedstrijd in Londen.

De Engelse boks reporter Brooke Streatfield werd aangevallen in wat lijkt op een bewust uitgelokte actie van enkele Albanese boksfans. Deze waren aanwezig om bokser Florian Marku te supporten tijdens een boks event in de York Hall, Londen. Streatfield die verslag deed voor de nieuws site Boxing News werd echter gered door een man uit het publiek.

Op Instagram deed Streatfield verslag wat haar was overkomen: "Er werden racistische opmerkingen gemaakt over zwarte boksers, walgelijke opmerkingen en wat een dikke teef ik was, ook wilde zij weten wat ik deed met mijn stomme laptop terwijl ik verslag deed voor Boxing News, " zegt een geschokte Streatfield.

Woeste aanval

Maar dat was niet alles er brak een gevecht uit en een van de aanvallers pakte de spullen van Streatfield en gooide deze tussen de vechtende menigte in. "Ik schreeuwde en probeerde mijn spullen terug te halen, plotseling pakte een van de fans mijn haar trok er hard aan en begon mij te slaan. Ik had niets verkeerds gedaan en schreeuwde om hulp, "vervolgt Streatfield.

Die hulp kwam in de vorm van een man genaamd Daniel, deze nam Streatfield in bescherming door haar letterlijk te omarmen. De man begeleide Streatfield veilig naar buiten. " Nooit heb ik me zo ongemakkelijk, mishandeld, bang en nerveus gevoe tijdens het verslag doen van de prachtige sport waar ik van houd. We leven in 2019, waar iedereen gelijk zou moeten zijn en ik in staat moeten zijn om mijn werk en droom te vervullen zonder dat dit gebeurt. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws