Exclusief: KOK Fights Kickboxing maakt debuut in Nederland Nieuws
Nieuws

Exclusief: KOK Fights Kickboxing maakt debuut in Nederland

Exclusief: KOK Fights Kickboxing maakt debuut in Nederland

Exclusief: KOK Fights Kickboxing maakt debuut in Nederland

Dat KOK Fights haar debuut maakt in Nederland is niet zo verwonderlijk, er vechten regelmatig Nederlandse vechters binnen de organisatie. Voor het debuut is samenwerking gezocht met Fightersheart, die onze redactie het heugelijke nieuws vol trots meedeelde. Het is positief nieuws te zien dat wederom een grote internationale kickboks organisatie kiest voor Nederland zoals GLORY en Enfusion die al gevestigde namen zijn.

Mimoun Ahbouk van Fightersheart zegt: 'We voelen ons vereerd dat we KOK mogen introduceren en kickboks minnend Nederland kennis mogen laten maken met deze grote organisatie, wiens shows altijd garant staan voor spektakel en partijen van het allerhoogste niveau.

Live meekijken

KOK wordt live uitgezonden in 80 landen en de organisatie is verheugd dat ook lokaal talent hun kunsten mag vertonen op het hoogste niveau. 'Hou Fightersheart via Facebook in de gaten voor meer info omtrent de matchmaking, De organisatie heeft al enkele zeer grote internationale namen vastgelegd.'

'Fightersheart presents KOK' zal op 30 Maart 2019 gehouden in Sporthal Valkenhuizen in Arnhem.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws