Ex-rivaal Rico Verhoeven keert na 4 jaar terug - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Ex-rivaal Rico Verhoeven keert na 4 jaar terug

Ex-rivaal Rico Verhoeven keert na 4 jaar terug

Rico Verhoeven (links) trapt Bigfoot tegen het hoofd

AntonioBigfoot” Silva is enthousiast over zijn terugkeer naar het MMA. Na vier jaar afwezigheid maakt de Braziliaan zijn rentree. Op 13 juni neemt Bigfoot het op tegen Quentin Domingos tijdens Megdan Fighting 9 in Servië.

De Nederlandse vecht fans kennen Silva vooral door zijn optreden tegen Glory Kickboxing kampioen Rico Verhoeven in oktober 2017. De Braziliaan was geen partij voor Verhoeven en kreeg een verlies voor zijn kiezen. Nu na lange tijd niet meer te hebben gevechten heeft hij er weer zin in.

,,Ik ben erg zenuwachtig na een paar jaar afwezigheid. Ik ben gemotiveerd, blij om op 13 juni terug te keren naar MMA, tegen een man die zes gevechten heeft, die erg sterk is. Het was de carrière die me in de krijgskunstwereld heeft gelanceerd”, zegt Silva.

Eindelijk weer MMA

,,Nieuwe kansen verschenen, maar nu het eindelijk weer in MMA is, vond ik het al tijd om terug te keren. Ik had mijn eerste gevecht in 2004. Ik heb gevoel voor MMA, dus het is snel op te pikken. Ik ben 300% gefocust om terug te komen”, aldus Bigfoot.

Bigfoot heeft niet meer gevochten in MMA sinds juni 2017, toen hij werd uitgeschakeld door Vitaly Minakov in Rusland. Hij heeft sindsdien deelgenomen aan Glory en Bare Knuckle Fighting Championship, maar verloor van Verhoeven en Gabriel Gonzaga door een brute knock-out.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page