Ex-rivaal Rico Verhoeven keert na 4 jaar terug Nieuws
Nieuws

Ex-rivaal Rico Verhoeven keert na 4 jaar terug

Ex-rivaal Rico Verhoeven keert na 4 jaar terug

Antonio "Bigfoot" Silva is enthousiast over zijn terugkeer naar het MMA. Na vier jaar afwezigheid maakt de Braziliaan zijn rentree. Op 13 juni neemt Bigfoot het op tegen Quentin Domingos tijdens Megdan Fighting 9 in Servië.

De Nederlandse vecht fans kennen Silva vooral door zijn optreden tegen Glory Kickboxing kampioen Rico Verhoeven in oktober 2017. De Braziliaan was geen partij voor Verhoeven en kreeg een verlies voor zijn kiezen. Nu na lange tijd niet meer te hebben gevechten heeft hij er weer zin in.

,,Ik ben erg zenuwachtig na een paar jaar afwezigheid. Ik ben gemotiveerd, blij om op 13 juni terug te keren naar MMA, tegen een man die zes gevechten heeft, die erg sterk is. Het was de carrière die me in de krijgskunstwereld heeft gelanceerd", zegt Silva.

Eindelijk weer MMA

,,Nieuwe kansen verschenen, maar nu het eindelijk weer in MMA is, vond ik het al tijd om terug te keren. Ik had mijn eerste gevecht in 2004. Ik heb gevoel voor MMA, dus het is snel op te pikken. Ik ben 300% gefocust om terug te komen", aldus Bigfoot.

Bigfoot heeft niet meer gevochten in MMA sinds juni 2017, toen hij werd uitgeschakeld door Vitaly Minakov in Rusland. Hij heeft sindsdien deelgenomen aan Glory en Bare Knuckle Fighting Championship, maar verloor van Verhoeven en Gabriel Gonzaga door een brute knock-out.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws