Ex MMA vechter Brendan Schaub bedreigt UFC baas Dana White Nieuws
Nieuws

Ex MMA vechter Brendan Schaub bedreigt UFC baas Dana White

Ex MMA vechter Brendan Schaub bedreigt UFC baas Dana White

Ex MMA vechter Brendan Schaub bedreigt UFC baas Dana White

Dana White is een kale dikke vent die zelf niet kan vechten

White noemde Schaub 'een f ** kin-tool' en betwistte de MMA-kennis van Schaub. Schaub reageerde door White's hechte relatie met Ronda Rousey onder vuur te nemen en White een "kale dikke vent te noemen die nog nooit zelf ooit in de kooi heeft gestaan om te vechten". De ontstane ruzie stopte daar niet, en White opmerkingen plaatste waarin hij zei dat het alleen vanwege Schaub's vriendschap met Joe Rogan is dat hij een carrière heeft als presentator bij diverse organisaties.

Laatste waarschuwing

Die sneer bleek de laatste strohalm voor Schaub te zijn, die donderdag een lange verklaring aflegde waarin hij White beschuldigde van het mee liften op de naam van de Fertitta-broers, de UFC een slechte naam bezorgd en zijn "eskimo-broer" was (implicerend dat hij en White één of meer seksuele partners gemeenschappelijk hebben). Schaub sloot de verklaring af met de woorden: "Laatste waarschuwing". Er kan dus meer komen in deze botsing van ego's.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws