Home / Nieuws / Ex MMA vechter Brendan Schaub bedreigt UFC baas Dana White

Ex MMA vechter Brendan Schaub bedreigt UFC baas Dana White

Brendan Schaub heeft als boodschap naar Dana White dat hun lopende vete beter tot een einde kan komen. Of anders….. De voormalige UFC-zwaargewicht Brendan Schaub, die momenteel werkzaam is als televisiepersoonlijkheid voor verschillende organisaties, waaronder Showtime, raakte verwikkeld in een oorlog van woorden met zijn oude baas. Dit nadat White hem bekritiseerd had over wat volgens hem oneerlijke kritiek was op Israël Adesanya na zijn winst op Brad Tavares in The Ultimate Fighter 27 Finale.

Ex MMA vechter Brendan Schaub bedreigt UFC baas Dana White

Dana White is een kale dikke vent die zelf niet kan vechten

White noemde Schaub ‘een f ** kin-tool’ en betwistte de MMA-kennis van Schaub. Schaub reageerde door White’s hechte relatie met Ronda Rousey onder vuur te nemen en White een “kale dikke vent te noemen die nog nooit zelf ooit in de kooi heeft gestaan om te vechten”. De ontstane ruzie stopte daar niet, en White opmerkingen plaatste waarin hij zei dat het alleen vanwege Schaub’s vriendschap met Joe Rogan is dat hij een carrière heeft als presentator bij diverse organisaties.

Laatste waarschuwing

Die sneer bleek de laatste strohalm voor Schaub te zijn, die donderdag een lange verklaring aflegde waarin hij White beschuldigde van het mee liften op de naam van de Fertitta-broers, de UFC een slechte naam bezorgd en zijn “eskimo-broer” was (implicerend dat hij en White één of meer seksuele partners gemeenschappelijk hebben). Schaub sloot de verklaring af met de woorden: “Laatste waarschuwing”. Er kan dus meer komen in deze botsing van ego’s.

Bekijk ook

MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

De Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC, heeft een 'exclusief, meerjarig, multi-miljoen dollar deal gesloten met Aurora Cannabis Inc.

UFC nieuws: Conor McGregor loopt flinke blessure op

Er is de laatste tijd veel gesproken over de mogelijke terugkeer van Conor McGregor.

Ramadan: Kickboks scholen zetten ’s nachts deuren open

Voor de moslim gemeenschap is de ramadan al weer even ingegaan, voor de top sporters onder hen betekent dit aanpassen om op peil te blijven.

REGIO NIEUWS UITGELICHT