Ex-Glory Isis Verbeek: UFC contract binnen 6 maanden – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Ex-Glory Isis Verbeek: UFC contract binnen 6 maanden

Ex-Glory Isis Verbeek: UFC contract binnen 6 maanden

Isis Verbeek die in 2016 debuteerde bij Glory Kickboxing vervolgde haar carrière in het MMA-vechten. In 2017 debuteerde de Nederlandse bij de Invicta organisatie maar liep tegen een verlies aan. Echter lijkt een toekomst verzekert bij de grootste MMA-organisatie ter wereld, het Amerikaanse UFC.

In een interview met Clyde van Dams spreekt Verbeek over haar motivatie om verder te gaan met het MMA. Zo is zijn veel in Amerika te vinden en traint zij daar met topvechters. Ook is zij in het gevolg te vinden van de Surinaamse topvechter Jairzinho Rozenstruik die een bliksem carrière doormaakt binnen de UFC.

UFC

In het interview zegt Verbeek te verwachten binnen nu en zes maanden op het rooster te staan bij de UFC. Een toevoeging van Verbeek zou betekenen dat de organisatie dan weer twee Nederlandse vechter op haar rooster zal hebben staan. Eerder werd MMA-legende Alistair Overeen na jaren trouwe dienst aan de kant gezet. Stefan Struve stopte zelf bij de organisatie vanwege gezondheidsproblemen.

Bekijk het interview voor meer over de plannen van Verbeek.

Bekijk ook

Nordine Mahieddine onder vleugels ex-trainer Badr Hari

Nordine Mahieddine, Glory zwaargewicht is toegevoegd aan het team van toptrainer Said El Badaoui

Afgedankte UFC’er Sanchez niet welkom bij Bellator MMA

Diego Sanchez zijn dagen in het MMA-vechten lijken te zijn geteld.

IDIOTEN: ‘Floyd, Paul, DILDO Danis en alle andere zijn circus artiesten’

Michael Bisping heeft geen goed woord over voor Floyd Mayweather, Logan en Jake Paul, Dillon Danis en alle andere 'idioten'

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page