Ex-Glory Isis Verbeek: UFC contract binnen 6 maanden Nieuws
Nieuws

Ex-Glory Isis Verbeek: UFC contract binnen 6 maanden

Ex-Glory Isis Verbeek: UFC contract binnen 6 maanden

Isis Verbeek die in 2016 debuteerde bij Glory Kickboxing vervolgde haar carrière in het MMA-vechten. In 2017 debuteerde de Nederlandse bij de Invicta organisatie maar liep tegen een verlies aan. Echter lijkt een toekomst verzekert bij de grootste MMA-organisatie ter wereld, het Amerikaanse UFC.

In een interview met Clyde van Dams spreekt Verbeek over haar motivatie om verder te gaan met het MMA. Zo is zijn veel in Amerika te vinden en traint zij daar met topvechters. Ook is zij in het gevolg te vinden van de Surinaamse topvechter Jairzinho Rozenstruik die een bliksem carrière doormaakt binnen de UFC.

UFC

In het interview zegt Verbeek te verwachten binnen nu en zes maanden op het rooster te staan bij de UFC. Een toevoeging van Verbeek zou betekenen dat de organisatie dan weer twee Nederlandse vechter op haar rooster zal hebben staan. Eerder werd MMA-legende Alistair Overeen na jaren trouwe dienst aan de kant gezet. Stefan Struve stopte zelf bij de organisatie vanwege gezondheidsproblemen.

Bekijk het interview voor meer over de plannen van Verbeek.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws