'Enkelband af!' Worstelwedstrijd op borgtocht vrije UFC-ster toegestaan Nieuws
Nieuws

'Enkelband af!' Worstelwedstrijd op borgtocht vrije UFC-ster toegestaan

'Enkelband af!' Worstelwedstrijd op borgtocht vrije UFC-ster toegestaan

Cain Velasquez de UFC-vechter die op borgtocht vrij is na maanden in de cel vanwege een aanslag op een pedofiel, mag onder voorwaarden van de rechtbank mee doen aan een pro-worstelwedstrijd in Arizona.

UFC-ster Cain Velasquez mag op 3 december deelnemen aan een professionele worstelwedstrijd in Tempe, Arizona, nadat zijn verzoek gisteren tijdens een speciale hoorzitting was ingewilligd. Rechter Arthur Bocanegra, die Velasquez ook vrijliet op borgtocht van $ 1 miljoen stemde in met het verzoek.

Als onderdeel van de voorwaarden van zijn tijdelijke vrijlating zal Velasquez zijn enkelband laten verwijderen terwijl hij naar Arizona reist. Maar hij moet overleggen met de autoriteiten om het apparaat weer te laten plaatsen zodra hij terugkeert.

Speciale begeleiding

Een politieagent zal Velasquez begeleiden, deze wordt betaald door de vechter die alle kosten zal dragen. Velasquez zal optreden als onderdeel van een tagteam wedstrijd tijdens het komende Lucha Libre AAA-evenement. Dit nadat hij eerder met de promotie had gewerkt na het einde van zijn vechtcarrière.

Velasquez bracht 8 maanden in de cel door nadat hij een aanslag pleegde op de verkrachter van zijn vierjarig zoontje. Echter raakte de stiefvader van de dader gewond nadat Velasquez enkele schoten had gelost op de auto waarin beiden zaten die hij even daarvoor van de weg had gereden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws