Pedojager Cain Velasquez voor de rechter! MMA-vechter's proces weer verschoven Nieuws
Nieuws

Pedojager Cain Velasquez voor de rechter! MMA-vechter's proces weer verschoven

Pedojager Cain Velasquez voor de rechter! MMA-vechter's proces weer verschoven

Cain Velasquez verscheen vandaag voor de rechtbank terwijl de datum voor het proces wederom is verschoven. Velasquez schoot op de verkrachter van zijn zoontje na een achtervolging en zit al een aantal maanden in voorarrest.

De hoorzitting van voormalig UFC-zwaargewicht kampioen Cain Velasquez werd wederom uitgesteld, zoals velen in de rechtszaal van de Santa Clara County Hall of Justice hadden verwacht. Velasquez zit bijna acht maanden in de gevangenis. Terwijl hij wordt geconfronteerd met een handvol aanklachten.

Moord

Waaronder poging tot moord voor het naar verluidt schieten op een auto met Goularte, een man die ervan wordt beschuldigd Velasquez' vier jaar oude zoon te hebben aangerand. Ook raakte Velasquez Goularte's stiefvader in de arm met een kogel.

Ondertussen wacht Goularte op een hoorzitting voor zijn eigen proces, gepland voor 14 november. Hij is op borgtocht vrij en wordt geconfronteerd met een aanklacht wegens onzedelijke handelingen met een kind.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws