Enfusion: Glorious Heroes maakt aantal MMA partijen bekend Nieuws
Nieuws

Enfusion: Glorious Heroes maakt aantal MMA partijen bekend

Enfusion: Glorious Heroes maakt aantal MMA partijen bekend

Nick van t Ende VS Marino van Dijk

"Beide heren afkomstig uit Nederland waarbij Marino het voordeel geniet van in “zijn stad” te vechten!! Marino komt uit voor Fightclub 050 olv Paulo Boer en Nick voor SC IJsselmuiden olv Istvan Eek! We zijn erg benieuwd naar de uitkomst van deze mooie match!!! " Zo meld Glorious Heroes presents Enfusion.

Enfusion: Glorious Heroes maakt aantal MMA partijen bekend

Johann Ster VS Pieter Weever

"Pieter Weever, uitkomend voor SC IJsselmuiden olv Istvan Eek neemt het op tegen Ster die zijn thuisbasis vindt bij Yuma Gym in Oostenrijk! We zijn benieuwd of Pieter het voordeel van “thuisvechten” om weet te zetten in winst!!!" Vervolgt Glorious Heroes presents Enfusion.

Enfusion: Glorious Heroes maakt aantal MMA partijen bekend

Kickboksen

Naast het MMA staan er enkele interessante kickboks partijen op het programma zoals Boubaker el Bakouri tegen Martin Reemeijer. Tijdens deze partij zal Martin Reemeijer, die zijn laatste twee partijen binnen Enfusion afsloot met een K.O, het opnemen tegen de meer ervaren Boubaker El Bakouri (een van de twins) van Siam Gym. Boubaker is de laatste jaren vele malen binnen Enfusion in actie geweest, onlangs in het Enfusion -85 kg toernooi gewonnen van de ervaren Filip Verlinden. De meeste partijen van Boubaker zijn afgesloten met een winst. De "noorderling" Martin Reemeijer zal meer dan zijn handen vol hebben aan Boubaker die gebrand is om de winning streak van Martin te doorbreken.

Overigens maakt zeer binnenkort Boubaker el Bakouri zijn debuut bij K-1 World Grand Prix in Japan.

Bron: Glorious Heroes FB

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws