Enfusion CEO Edwin van Os: 'Waar anderen stoppen gaan wij door'
Home / Nieuws / Enfusion CEO Edwin van Os: ‘Waar anderen stoppen gaan wij door’

Enfusion CEO Edwin van Os: ‘Waar anderen stoppen gaan wij door’

Vechtsport organisatie Enfusion: 'Wij gaan een stap verder dan anderen'
Edwin van Os (Foto: Ben Pontier)

Edwin van Os, CEO van de Nederlandse vechtsport organisatie Enfusion kan gerust een van de meest vooruitstrevende personen in de sport worden genoemd. Tijdens de coronapandemie zaten van Os en zijn team niet stil, klaar voor als alles weer normaal wordt.

Wat in 2010 begon met een kickboks reality show op Eurosport groeide uit tot een van de bekendste vechtsport organisaties van Nederlandse bodem. In 2013 volgde de live evenementen met groot succes. Tegen onze redactie verteld Van Os waar zijn organisatie nu staat en wat er komen gaat.

,,Zondag staat ons 100ste evenement gepland in Alkmaar, met beperkt publiek, iets waar wij super trots op zijn”, zegt van Os die verwacht na september weer volle zalen te trekken. ,,Onze evenementen worden nu in een studio gehouden dit doen we tot 4 september dan breken we de studio af.” Ook deze zomer is Enfusion te zien op 4, 10 juli en 16 juli (kooi ECE) via PPV events in Alkmaar.

Ga mee naar Abu Dhabi

Enfusion die in ons land maar ook ver daarbuiten jaarlijks 15 evenementen houdt heeft naast kickboksen ECE en MMA op het programma staan. Deze zijn nu vooral te zien via Pay Per View (PPV) op Enfusion live. Van Os komt nu ook met een Skill Game waar leuke prijzen te winnen zijn zoals een geheel verzorgde reis naar Abu Dhabi waar de organisatie haar seizoen afsluiter houdt.

,,Iedereen kan mee doen aan deze game en prijzen winnen, zo kunnen fans meedingen voor een reis naar Abu Dhabi waar wij de beste vechtkaart van het jaar neerzetten”, zegt Van Os. ,,Maar er is meer te winnen willen fans daar meer over weten dan nodig ik ze hierbij uit zich aan te melden.”

Top vechters

Naast alle evenementen heeft Enfusion ook een eigen Podcast “WCS”, deze wordt in wisselende samentelling gebracht. ,,Wij willen vooral de Enfusion fans maar ook die ons nog niet kennen laten kennis maken met onze vechters en organisatie”, aldus Van OS die ook een documentaire lanceerde waar opkomende vechter in Thailand strijden in een MMA contenter toernooi, om later voor de titel te vechten van 70 KG.

Enfusion zal terug gaan naar de events zoals voorheen; ,,Antwerpen, Groningen en Eindhoven zijn enkele knallers naast Abu Dhabi die veel publiek trekken. Als zo direct alles weer open is staan deze weer op de rol”, aldus Van Os. Naast het feit dat Van Os de CEO van Enfusion is heeft hij ook enkele bekende vechters onder zijn hoede zoals Glory Kickbokser Levi Rigters en Tayfun Ozcan die voor ONE Championship uitkomt.

Bekijk ook

ZIEN! MMA-Vechter zonder hand scoort KO in 4 seconden: 2 tegen 1 wedstrijd

Gehandicapte MMA-vechter Alexander Karapetyan versloeg twee tegenstanders tegelijk in een Epic Fighting Championships-evenement in Rusland. Karapetyan.

Bokswedstrijd Vyacheslav Datsik tegen Alexander Emelianenko

Bokswedstrijd tussen neonazi en veroordeelde verkrachter geboekt

Een Russische bokspromotor heeft een gevecht geboekt tussen de twee beruchte vechters.

UFC-vechter ontsnapt wederom aan de dood: ‘Bloedde bijna leeg’

Weer een bijna-doodervaring.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page