Endy Semeleer: ‘Ik wil om de Enfusion titel vechten met Tayfun Ozcan’ Nieuws
Nieuws

Endy Semeleer: ‘Ik wil om de Enfusion titel vechten met Tayfun Ozcan’

Endy Semeleer: ‘Ik wil om de Enfusion titel vechten met Tayfun Ozcan’
Endy Semeleer: ‘Ik wil om de Enfusion titel vechten met Tayfun Ozcan’

Tijdens de persconferentie van Enfusion die gehouden werd in Oberhausen afgelopen zondag het 27 oktober was Endy Semeleer duidelijk. Hij wil de ring in tegen huidig ongeslagen kampioen bij de organisatie, Tayfun Ozcan.

Semeleer werd door een journalist gevraagd wanneer we hem tegen Tayfun Ozcan in een wedstrijd zullen zien? De twee jonge vechters lijken op ramkoers te zitten. Semeleer won het 8 man-toernooi van Abu Dhabi, waarbij Superbon in de finale werd verslagen.

Dit jaar heeft de jonge ster Redouan Laarkoubi, Nordin Ben Moh en Paul Jansen verslagen. Ozcan is onoverwinnelijk gebleken in recente gevechten en versloeg de K-1-legende Andy Souwer, Mohamed Khamal en afgelopen weekend nog Ardalan Sheikholeslami.

Liever gisteren dan vandaag

“Het kan me niet schelen,” zei Semeleer lachend. "Ik wil met hem te vechten. Het maakt niet uit wanneer. Breng hem morgen. Gisteren. Kan me niet schelen. Ik wil met hem vechten. Het gaat niet om mij. Ik wil met hem vechten. Je moet het vragen aan Edwin Van Os zegt Semeleer. " De laatst genoemde is de CEO van Enfusion.

Van Os kreeg de microfoon en gaf uitleg over een mogelijke Ozcan-Semeleer partij, sprekend tegen Endy.

"Dat is echt afhankelijk van onze co-promotoren, natuurlijk," zei Van Os. "Veel mensen vragen me om dat gevecht. Tayfun is voorlopig volgeboekt, maar jullie zijn allebei onder mijn beheer. Dus voor mij is het geen probleem. "

Promotors

"Zodra de eerste promotor van Enfusion komt, en zegt ik wil dat gevecht doen, zal ik het graag ondersteunen. Ik als een echte fan van kickboksen, kijk er erg naar uit. "

"Maar goed, het is dit jaar niet omdat je weet dat je volgeboekt bent. Maar misschien begin 2019 en hopelijk zo snel mogelijk. Alleen is het misschien mogelijk dat Tayfun naar 70 (kg) gaat en jij naar 75 (kg). “

“Maar als je iets in het midden kunt vinden, zoals 72 ½, is het misschien mogelijk en ik denk dat het een van de grootste gevechten is die op dit moment mogelijk zijn. " Vervolgt Van Os. Het lot van Semeleer ligt dus in de handen van de Promotors, of een van deze zich meldt zal de toekomst uitwijzen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws