Eerste winnaars “Jan Wetzer Stimuleringsprijs” bekend! Nieuws
Nieuws

Eerste winnaars “Jan Wetzer Stimuleringsprijs” bekend!

Eerste winnaars “Jan Wetzer Stimuleringsprijs” bekend!

Ter nagedachtenis aan Jan Wetzer (1982 - 2013) heeft Nihon Sport Nederland besloten deze prijs in het leven te roepen.

Jan Wetzer was tot aan zijn overlijden directeur van Nihon Sport en stond aan de wieg van het internetbeleid, de automatisering en zette namens Nihon de eerste stappen naar een warehouse managementsysteem. Jan heeft de eerste Internetpagina voor Nihon Sport gemaakt in de tijd dat hij nog studeerde. Zijn pagina is nog altijd de basis van onze huidige webshop.

Moeilijke taak om de winnaars te selecteren uit de vele inzendingen

De jury, onder leiding van Bertie Wetzer - Foederer; de moeder van Jan Wetzer, had de moeilijke taak om de winnaars te selecteren uit de vele inzendingen. “Er waren veel inzending uit heel Nederland” zegt Bertie Wetzer “En ze waren stuk voor stuk uniek en erg goed gemotiveerd. Je gunt iedereen zo’n prijs maar uiteindelijk zullen we jaarlijks drie prijzen uitreiken ter nagedachtenis aan Jan.” De Regionale Stimuleringsprijs is gewonnen door Nina van Knippenberg (Helmond). Nina laat zich niet alleen regionaal regelmatig gelden, maar presteert op landelijk en internationaal niveau. Onlangs werd ze met het aspirantenteam kampioen van Nederland. Een pittige meid met een toekomst in de judosport die traint bij Sportschool Eddie van de Pol. Nina draagt bij al haar wedstrijden een judopak van adidas.

Eerste winnaars “Jan Wetzer Stimuleringsprijs” bekend!

De Landelijke Stimuleringsprijs is gewonnen door Rayan Lagmich (Zoetermeer)

In zijn verhaal komt zijn inzet, passie en ook plezier naar voren. Naast het perfectioneren van zijn technieken, concentratie, conditie enz. Vindt hij zijn uitrusting ook erg belangrijk. Arawaza is zijn keuze. Rayan traint bij Unity99 in Rotterdam. De Speciale Stimuleringsprijs voor vereniging/club/sportschool is gewonnen door Stichting Judo Zutphen. Judo Zutphen gebruikt al jaren vrijwel alle materialen en spullen van Nihon Sport. Hun motivatie en presentatie was erg mooi en er werd een heel mooie brug naar Jan Wetzer gemaakt in het verhaal.

Speciaal ontworpen hoodies of trainingspakken

De beide winnaars van de individuele stimuleringsprijs ontvangen een tegoedbon van € 500,00 die bij Nihon Sport te besteden is aan sportmaterialen. Voor judo Zutphen wordt een speciale hoody of trainingspak ontworpen en middels sublimatie gemaakt. Ze ontvangen 10 speciaal voor hen gemaakte trainingspakken/hoodies. Ook voor 2018 zullen de drie prijzen uitgereikt worden. Voor verdere informatie kun je naar de speciale Facebookpagina(https://www.facebook.com/JanWetzerStimuleringsprijs/) gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws