'Dumb Fuck!' Nate Diaz haalt uit naar Khamzat Chimaev Nieuws
Nieuws

'Dumb Fuck!' Nate Diaz haalt uit naar Khamzat Chimaev

'Dumb Fuck!' Nate Diaz haalt uit naar Khamzat Chimaev

Nate Diaz had enkele woorden voor Khamzat Chimaev nadat de ongeslagen vechter had aangekondigd dat hij naar middengewicht zou overstappen. Diaz en Chimaev waren gepland om eerder deze maand UFC 279 in Las Vegas te vechten.

Nadat Chimaev echter met een verschil van 7,5 pond gewicht had gemist, werd de vechtkaart uiteindelijk opnieuw herschikt in een poging om zowel Diaz als Chimaev op het event te houden. Na het event in september, gaf UFC-president Dana White toe dat Chimaev's enorme gewichtsmisser een "probleem" was. Hij voegde eraan toe dat deze in de toekomst waarschijnlijk in het middengewicht zou vechten.

Dombo

Hoewel er nog geen gevechtsaankondiging is gekomen, maakte Chimaev gisteren wat lawaai toen hij een bericht op sociale media deelde, waarin hij aangeeft naar middengewicht te gaan. Nate Diaz had Khamzat Chimaev eerder bekritiseerd vanwege zijn gewichtsmisser tijdens de UFC 279 ceremoniële wegingen.

Maar Diaz kno het niet na laten opnieuw op Chimaev in te hakken. ,,Duh, ik heb je van 170 pond gehaald dumb fuck", schreef Diaz. Nate Diaz is nu een felbegeerde free agent en koestert momenteel het idee van een cross-over naar boksen. Dat gezegd hebbende, heeft hij een eventuele terugkeer naar de UFC niet uitgesloten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws