Door Mike Tyson in elkaar geslagen man was 'opgewonden' fan Nieuws
Nieuws

Door Mike Tyson in elkaar geslagen man was 'opgewonden' fan

Door Mike Tyson in elkaar geslagen man was 'opgewonden' fan

Mike Tyson haalde vorige week de krantenkoppen nadat er een video opdook. Daarin is te zien hoe de gepensioneerde bokser een man in elkaar beukt tijdens een vlucht. Uit meer videobeelden van het incident bleek dat de man Tyson gedurende een langere periode leek te irriteren, voordat de legende uithaalde.

De actie van Tyson werd met applaus ontvangen binnen de vechtsport gemeenschap, waarbij zowel vechters als experts beweerden dat de vliegtuigpassagier kreeg wat hij verdiende. De passagier Melvin Townsend III, zijn advocaat, Matt Morgan, sprak onlangs met TMZ over het incident.

Buitensporig geweld

,,Onze klant Mr Townsend is een grote fan van Mike Tyson", beweerde Morgan. ,,Toen Mike Tyson aan boord van het vliegtuig stapte, raakte hij overdreven opgewonden. In het begin was hun interactie hartelijk. Op een gegeven moment raakte meneer Tyson duidelijk geagiteerd door een overdreven opgewonden fan en begon hem op een buitensporige manier te slaan", vervolgde Morgan.

“Deze situatie had voorkomen kunnen worden door simpelweg contact op te nemen met de stewardess. Onze cliënt ontkent dat hij een waterfles heeft gegooid voordat hij werd geslagen door meneer Tyson." Morgan ging verder met te beweren dat Tyson, gezien zijn bekwaamheid als bokser, in deze situatie terughoudend had moeten zijn.

,,Om het voor de hand liggende te zeggen, als een van de grootste vechters aller tijden, had meneer Tyson meer terughoudendheid moeten betrachten voordat hij zijn handen op een overdreven opgewonden fan gebruikte."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws