Dombo! Toeschouwer wil op de vuist met MMA-vechter Nieuws
Nieuws

Dombo! Toeschouwer wil op de vuist met MMA-vechter

Dombo! Toeschouwer wil op de vuist met MMA-vechter

Ryan Burgos komt uit een echte knokkers familie, als jongere broer van UFC'er Shane Burgos stapt hij in diens voetstappen. Gisteravond tijdens het DS MMA 39 evenement scoorde de jonge knokker een overwinning. Maar werd uitgedaagde door een toeschouwer.

Na een snelle overwinning in zijn amateur MMA-debuut in juli, keerde Ryan Burgos gisteren terug op DS MMA 39. De jonge knokker nam het op tegen George Byers in Atlantic City, New Jersey. Echter was de overwinning nog niet geteld of Burgos kreeg al een andere uitdaging, van iemand uit het publiek.

Gered door de security

Wat de man beziende om Burgos uit te dagen is niet geheel duidelijk, dat het een domme zet betrof wel. MMA-expert van Nederlandse bodem Marcel Dorff plaatste een twitter bericht met een video van het voorval.

,,Toeschouwer die tegen Ryan Burgos wilde vechten en hem wilde "uitdagen" in het bijzijn van zijn familie….beveiliging heeft de man hier waarschijnlijk een plezier gedaan", schreef Dorff terecht. Want als Burgos had uitgehaald was de man hoogstwaarschijnlijk 'KO' gegaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws