Vechter over bizarre 'KO': ‘Het rare is dat ik me alles herinner’ Nieuws
Nieuws

Vechter over bizarre 'KO': ‘Het rare is dat ik me alles herinner’

Vechter over bizarre 'KO': ‘Het rare is dat ik me alles herinner’

Shane Burgos, leed een van de meest bizarre knock-outs doordat Edson Barboza tijdens UFC 262 eerder deze maand hem keihard raakte. Een vertraagde reactie die niet veel voorkomt maar des te angstaanjagend was.

Ondanks de zorgwekkende manier waarop de onderbreking plaatsvond, herinnert Shane Burgos zich dat hij werd neergehaald. ,,Het raarste is dat ik me alles herinner, iets waar iedereen verbaasd over is", zei Burgos. "Ik heb geen geheugenverlies als het erop aankomt hoe het ging."

,,Dus we vechten, ik gooide de jab, ik bracht mijn vuist terug naar mijn kin en hij stootte een fucking snelle bovenhandse van rechts, en ik zag het niet eens. Het was als, boem, hij raakte me en ik dacht dit is raar. "

Echt raar

,,Daarna ging langzaam het licht uit. Het was raar. Ik zag dat een dokter een beoordeling deed, ik heb er niet naar gekeken. Maar ik hoorde dat ze het toeschreven aan mijn conditie en aan mijn cardio, en ik denk dat dat een compliment is. Maar het is klote. "

Burgos werd na het gevecht naar een plaatselijk ziekenhuis vervoerd om een ​​CT-scan te ondergaan. Burgos onthulde dat hij gelukkig geen symptomen van hersenschudding heeft en hoopt de training eerder dan later te hervatten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws