'Dombo dit had van jou kunnen zijn': Popster slaat terug naar topvechter Nieuws
Nieuws

'Dombo dit had van jou kunnen zijn': Popster slaat terug naar topvechter

'Dombo dit had van jou kunnen zijn': Popster slaat terug naar topvechter

Miley Cyrus vernietigt UFC-vechter Julian Marquez voor zijn ultimatum voor Valentijnsdag. Marquez zal er waarschijnlijk spijt van krijgen dat hij Miley Cyrus een ultimatum heeft gesteld op Valentijnsdag.

Zaterdag won Marquez zijn wedstrijd tijdens UFC 258 in Las Vegas. Nog vol met adrenaline pakte de MMA-vechter de microfoon na de wedstrijd en ging helemaal los op Cyrus. Waar hij vervolgens vroeg dat popster Miley Cyrus zijn Valentijn mocht zijn.

Cyrus die in eerste instantie gevleid leek door het aanzoek antwoordde iets later. ,,Scheer een MC (Miley Cyrus. red.) in je borsthaar en ik ben van jou", schreef Cyrus, die 46 miljoen Twitter-volgers heeft, in reactie op Marquez. ,,Fijne Valentijnsdag en gefeliciteerd mijn liefste!"

Dikke knock-out

Marquez die blijkbaar overmoedig geworden was door het antwoordt van de sexy zangeres. Deed er nog een schepje bovenop en antwoordde; ,,Als jij een henna-tatoeage zet met de tekst 'Cuban Missle Crisis' (bijnaam van Marquez. red.), boven je navel, zoals 2pac Ik ben in ThugLife" antwoordde Marquez.

Dat idee paste duidelijk niet in de plannen van de beroemde popster. Want Miley Cyrus ging verder met het roosten van de UFC-middengewicht met een volgende foto en bijschrift op Instagram. ,,Dombo dit had van jou kunnen zijn." Wat een ontluikende liefde leek is voor Marquez een dikke knock-out geworden.

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/popster-miley-cyrus-reageert-op-aanzoek-verhitte-mma-vechter/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws