Dode man in Brabant is bekende kickbokser Errol Parris Nieuws
Nieuws

Dode man in Brabant is bekende kickbokser Errol Parris

Dode man in Brabant is bekende kickbokser Errol Parris

Vanmorgen werd het lichaam van Errol Paris (52) gevonden in de Zuid-Willemsvaart bij Erp in Brabant. Parris een voormalige kickbokser is volgens zijn advocaat onwel geworden terwijl hij dinsdag langs het kanaal reed.

Volgens ED.nl heeft de advocaat van Parris verklaard dat de kickbokser afgelopen maandag een auto-ongeluk had gehad. Parris was met zijn auto tegen een lantaarnpaal aangereden in het Limburgse Roosteren. Na het ongeluk werd hij naar een ziekenhuis in het Belgische Maaseik vervoerd, waar Parris woonachtig was.

In het ziekenhuis

Echter mocht Parris na onderzoek in het ziekenhuis weer gaan. ,,Mogelijk is hij onwel geworden”, zegt advocaat Stevens tegen ED.nl. Deze meldt ook dat de familie op een later tijdstip wil laten onderzoeken of het ziekenhuis te nalatig is geweest.

Een getuige melde dinsdag aan de politie dat er een auto te water was geraakt. Deze kwamen samen met de brandweer ter plaatse en startte een zoekactie. Vandaag werd het lichaam van Parris gevonden. Tijdens zijn carrière als kickbokser stond Parris tegenover grote namen in de ring zoals Badr Hari, Remy Bonjasky en Alistair Overeem.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws