'Deze vechter is beter dan Khabib!' Manager overtuigd
Home / Nieuws / ‘Deze vechter is beter dan Khabib!’ Manager overtuigd

‘Deze vechter is beter dan Khabib!’ Manager overtuigd

Ali Abdelaziz, top vechtmanager zegt dat Islam Makhachev ‘een betere versie’ is van Khabib Nurmagomedov. De manager die zowel Khabib als Makhachev in zijn stal heeft, denkt dat de Makhachev er nog niet helemaal is, maar is er vast van overtuigd dat vechter de toekomst is van de lichtgewicht divisie.

,,Ik denk dat hij een van de beste vechters ooit wordt”, zegt Abdelaziz. ,,Ik denk dat hij een betere versie van Khabib is. ” In tegenstelling tot Khabib is Makhachev echter niet ongeslagen.

Makhachev leed een verlies tegen Adriano Martins uit Brazilië in zijn tweede gevecht onder de UFC-vlag in 2015. Makhachev neemt het op tegen Hooker tijdens de UFC 267 PPV op 30 oktober in de Etihad Arena in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten.

Makhachev heeft veel overeenkomsten met Nurmagomedov, waarbij beide vechters samen opgroeien en Sambo trainen in de bergen van Dagestan. ,,Ik denk dat hij een van de grootste vechters ooit zal worden”, zei Abdelaziz over Makhachev tijdens een recent interview met TMZ Sports. ,,En ik denk dat hij zeker een toekomstige wereldkampioen is.”

Bekijk ook

8 tegen 8! Heftige taferelen op bizar MMA-event (video)

In Polen staat men er om bekend de meest bizarre vechtsport evenementen te organiseren

‘UFC heeft mij er in geluisd!’ Kampioen Ngannou overtuigd van opzet

Ze wachtten mij gewoon op!

Knokken bij boks staredown! Face-off loopt uit de hand (video)

Dit leidde tot een heftig moment waar de adrenaline flink opliep.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page