Deontay Wilder trekt zich niet terug uit gevecht met Tyson Fury Nieuws
Nieuws

Deontay Wilder trekt zich niet terug uit gevecht met Tyson Fury

Deontay Wilder trekt zich niet terug uit gevecht met Tyson Fury
Deontay Wilder trekt zich niet terug uit gevecht met Tyson Fury

Het derde gevecht tussen Deontay Wilder en Tyson Fury blijkt door te gaan. Wilder stapt niet opzij en is er op gebrand met Fury opnieuw de ring te delen.

Zo meld World Boxing News die een exclusief interview had met bokspromotor Shelly Finkel op zondag. Als Wilder. "Ik weet niet waar het verhaal over Deontay Wilder die zich terugtrekt uit het Tyson Fury gevecht vandaan komt. Het is gewoon niet waar, "zegt Finkel tegen WBN.

"Deontay Wilder wil met Tyson Fury vechten. Dat is het volgende gevecht en het zal gebeuren. " Het is niet de eerste keer dat geruchten van deze aard worden verspreid wanneer Wilder besluit een mediapauze te nemen.

Grote onzin

Wilder brengt tijd door met zijn gezin en is de laatste tijd ook niet te veel actief geweest op zijn sociale mediakanalen. "Vanwege dit feit kan speculatie als deze plaatsvinden. "

Eerder werd gemeld dat Fury Anthony Joshua zou ontmoeten in plaats van Wilder. Maar vanwege contracten aan beide kanten was het algemeen bekend dat dit niet kon.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws