3e gevecht Tyson Fury vs Deontay Wilder eindelijk geboekt Boks Nieuws
Boks Nieuws

3e gevecht Tyson Fury vs Deontay Wilder eindelijk geboekt

3e gevecht Tyson Fury vs Deontay Wilder eindelijk geboekt
3e gevecht Tyson Fury vs Deontay Wilder eindelijk geboekt

Het podium is ingesteld voor de derde wedstrijd tussen zwaargewicht boksers Tyson Fury en Deontay Wilder. De bokswedstrijd is gepland voor 19 december.

In februari versloeg Fury Wilder voor de WBC zwaargewicht titel. Het was Wilder's eerste professionele verlies toen Fury zijn plaats in de bokselite terugkreeg. Wilder heeft geen tijd verspild aan een rematch.

Wilder verzocht om de derde matchup via zijn rematch-clausule. Hij ging na zijn verlies naar sociale media en beloofde terug te keren. Hij verklaarde dat zijn 45-pond ring versnelling zijn beenkracht tijdens de wedstrijd beïnvloedde.

Nieuw stadion als locatie

Volgens bokspromotor Bob Arum staat de bokswedstrijd gepland voor 19 december in Las Vegas in het nieuw gebouwde Allegiant Stadium. Arum vertelde ESPN-boksverslaggever Steve Kim via ESPN Ringside dat de locatie al gereserveerd is.

"We hebben (19 december) Allegiant Stadium gereserveerd", vertelde Arum aan Kim. 'De Raiders spelen op die donderdag (17 december), wat perfect is. Nadat het spel voorbij is, zetten we de ring op, enzovoort. '

Laatste kans

De derde wedstrijd komt bijna twee jaar na de eerste ontmoeting. In die wedstrijd verdienden zowel Wilder als Fury een split decision van de jury. Het was een heen-en-weer wedstrijd die het best herinnerd werd door het opstaan ​​van Fury na een knockdown in de 12e ronde.

Beide boksers proberen nu de score nog een laatste keer te vereffenen. Wilder hoopt op vergelding en een kans om terug te winnen is de zwaargewicht titel van WBC. Fury heeft nog een potentiële match aan de horizon om de zwaargewicht divisie tegen Anthony Joshua te verenigen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws