Den Haag verbiedt wederom kickboksgala: Wie zit er achter de bedreigingen? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Den Haag verbiedt wederom kickboksgala: Wie zit er achter de bedreigingen?

Den Haag verbiedt wederom kickboksgala: Wie zit er achter de bedreigingen?

Wederom is er een Kickboksgala in Den Haag afgelast wegens ernstige dreiging, dit is het volgende event wat geen doorgang kan vinden i.v.m. een vermeend verhoogd veiligheid risico.

Eerder werd al het SuperFights gala van 22 september afgelast wegens dreigingen die nog steeds niet nader zijn toegelicht door justitie of de gemeente Den Haag waar het event plaats zou vinden. En nu is ook het Ring Side Events gala afgelast op last van de gemeente. Wederom door een niet nader benoemde dreiging. Onderstaande de verklaring die Ring Side Events plaatste op Facebook.

Verbod

“Beste sportvrienden, coaches, vechters en alle andere belangstellenden; Na 6 maanden kei en keihard gewerkt te hebben om van Ring Side Events een succes te maken hebben we vandaag van de gemeente Den Haag het nieuws gekregen dat het event om ‘ernstige dreiging van buitenaf’ niet mag plaats vinden.”

“Terwijl vanochtend om 11.00 uur tijdens een laatste overleg met de verantwoordelijken het veiligheidsplan, draaiboek en vergunning akkoord waren bevonden wordt om 13.00 uur het event verboden.”
“Bij navraag wat de dreiging exact inhoud komt daar geen bevredigend antwoord op. Het grote gissen en speculeren kan beginnen. Wat we wel weten is dat er gebeld is met onjuiste informatie of dreiging door misgunners…”

Ernstige dreigingen

“Onze oprechte excuses aan allen die hebben meegeholpen aan de voorbereidingen voor dit event. Wij zijn er kapot van… We hopen dat de verantwoordelijke goed beseft wat hij/zij heeft/hebben aangericht….”

“Met twee van deze ‘ernstige dreigingen’ in 3 weken aan de gemeente kun je er donder op zeggen dat ook alle andere organisatoren c.q. promotors aan de beurt komen voor een grondige screening….. Waarmee Den Haag als kickboks hoofdstad van Nederland wordt gediskwalificeerd…”

Men vraagt zich af wat er aan de hand is, of wie er achter deze dreigingen zit. Wellicht dat de aankomende periode hierover meer duidelijk wordt.

Bekijk ook

Boksicoon Tyson Fury’s coach onthult reden pensionering kampioen

Fury is vastbesloten om door te gaan met trainen

‘100 miljoen!’ Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

Blac Chyna gaat vechten in bokswedstrijd voor beroemdheden

‘Bruce Lee McGregor’s’ nieuwste boksvideo bekritiseerd: ‘Niet geloofwaardig’

Ook vergelijkt McGregor zich met Bruce Lee, iets wat niet goed valt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page