Den Haag verbiedt wederom kickboksgala: Wie zit er achter de bedreigingen? Nieuws
Nieuws

Den Haag verbiedt wederom kickboksgala: Wie zit er achter de bedreigingen?

Den Haag verbiedt wederom kickboksgala: Wie zit er achter de bedreigingen?

Eerder werd al het SuperFights gala van 22 september afgelast wegens dreigingen die nog steeds niet nader zijn toegelicht door justitie of de gemeente Den Haag waar het event plaats zou vinden. En nu is ook het Ring Side Events gala afgelast op last van de gemeente. Wederom door een niet nader benoemde dreiging. Onderstaande de verklaring die Ring Side Events plaatste op Facebook.

Verbod

“Beste sportvrienden, coaches, vechters en alle andere belangstellenden; Na 6 maanden kei en keihard gewerkt te hebben om van Ring Side Events een succes te maken hebben we vandaag van de gemeente Den Haag het nieuws gekregen dat het event om 'ernstige dreiging van buitenaf' niet mag plaats vinden.”

“Terwijl vanochtend om 11.00 uur tijdens een laatste overleg met de verantwoordelijken het veiligheidsplan, draaiboek en vergunning akkoord waren bevonden wordt om 13.00 uur het event verboden.”
“Bij navraag wat de dreiging exact inhoud komt daar geen bevredigend antwoord op. Het grote gissen en speculeren kan beginnen. Wat we wel weten is dat er gebeld is met onjuiste informatie of dreiging door misgunners...”

Ernstige dreigingen

“Onze oprechte excuses aan allen die hebben meegeholpen aan de voorbereidingen voor dit event. Wij zijn er kapot van... We hopen dat de verantwoordelijke goed beseft wat hij/zij heeft/hebben aangericht....”

“Met twee van deze 'ernstige dreigingen' in 3 weken aan de gemeente kun je er donder op zeggen dat ook alle andere organisatoren c.q. promotors aan de beurt komen voor een grondige screening..... Waarmee Den Haag als kickboks hoofdstad van Nederland wordt gediskwalificeerd...”

Men vraagt zich af wat er aan de hand is, of wie er achter deze dreigingen zit. Wellicht dat de aankomende periode hierover meer duidelijk wordt.

Den Haag verbiedt wederom kickboksgala: Wie zit er achter de bedreigingen?
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws