VIDEO: Demetrious Johnson bevestigt "Onderhandelingen" voor UFC 226 Superfight met TJ Dillashaw - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Demetrious Johnson bevestigt “Onderhandelingen” voor UFC 226 Superfight met TJ Dillashaw

VIDEO: Demetrious Johnson bevestigt “Onderhandelingen” voor UFC 226 Superfight met TJ Dillashaw

De rest van dit jaar voelt al als een opbouw van het absoluut gigantische gevecht tussen Stipe Miocic en Daniel Cormier op UFC 226.

Het is moeilijk je voor te stellen dat er in 2018 een groter spektakel zou komen, maar een even ongelooflijk gevecht is al lang geleden als teaser ingezet. Demetrious Johnson en TJ Dillashaw zullen naar verwachting dit jaar nog tegen elkaar vechten. We meldden al eerder dat de gesprekken begonnen zijn met de twee als de co-main event op UFC 226, nu heeft de ‘Mighty One’ het zelf bevestigd op zijn Twitch-stream.

Het is het supergevecht dat iedereen wil

Ik denk dat TJ [Dillashaw] en ik beiden aan boord zijn. We willen alleen zeker weten dat gevecht het op een goed gevulde kaart staat. We willen ervoor zorgen dat we kunnen profiteren van een goede pay-per-view-aankoop. Ik denk dat ik het verdien en ik denk dat hij het verdient. Ik heb liever iemand anders in de belangrijkste partij, en die meer PPV’s gaat binnenhalen. Naar mijn mening heeft dat de aankomende strijd een tijd vertraagt” zegt Johnson.

Een manier om een ​​slimme zakenman te zijn en het meeste geld dat je kunt krijgen zo binnen te slepen

“Ik heb gezien dat jongens op goed gevulde PPV-kaarten springen en $ 1,5 miljoen verdienen, vechten tegen een inferieure tegenstander dan tegen wie ik ga vechten. Ik en TJ konden vechten op een kleinere kaart en 275.000 aankopen halen, een extra cheque krijgen van $ 75.000. Mijn management vertelde me: ‘Weet je wat, we houden het voor een groot evenement.’ Veel media en fans denken dat dit een manier is om gevechten af ​​te wenden of om iemand te laten ontkomen, maar dat is een manier om een ​​slimme zakenman te zijn en het meeste geld dat je kunt krijgen zo binnen te slepen. ” Vertelde Demetrious Johnson spreekt eerder aan ESPN’s Brett Okamoto.

Op zoek was naar een grote goed gevulde kaart die zowel hem als TJ Dillashaw verdiende

Het laatste dat Demetrious Johnson zei over het gevecht, is dat hij op zoek was naar een grote goed gevulde kaart die zowel hem als TJ Dillashaw verdiende. Wel, het lijkt erop dat hij het voor elkaar heeft. Het waanzinnige gevecht op hoog niveau tussen de UFC-vlieggewichtkampioen en de UFC bantamweight champ is in onderhandelingen voor dat co-main event. Als dit gaat lukken, is er geen twijfel over dat de historische gebeurtenis zal worden bekroond met vier van de beste MMA-strijders op de planeet. Twee gouden riemen zullen op de lijn gezet worden, met twee mannen die gelijktijdig kampioenen in twee gewichtklassen proberen te worden.

Bekijk ook

Topbokser Adrian Broner daagt Nate Diaz uit! 'Ik laat je alle hoeken zien'

Beruchte bokser daagt Nate Diaz uit! ‘Ik laat je alle hoeken zien’

Diaz vocht vorige maand zijn UFC-contract uit

Gruwelijke beenbreuk verpest debuut MMA-vechter Richard Palencia | Video

Nasty! Gruwelijke beenbreuk verpest debuut bij Bellator | Video

Dit nadat hij een gebroken been had opgelopen

Holy shit! Vechter op brancard afgevoerd na flying kick (video)

Holy shit! Vechter op brancard afgevoerd na flying kick (video)

Ook de wedstrijd van Ożóg en Mamporia eindigde grim

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page