Home / Nieuws / Deelname Mohammed Jaraya GLORY 62 Rotterdam in gevaar?

Deelname Mohammed Jaraya GLORY 62 Rotterdam in gevaar?

Deelname Mohammed Jaraya GLORY 62 in gevaar?

Via Instagram deelde kickbokser Mohammed Jaraya gisteren enkele geheimzinnige foto’s en een video van zichzelf in een kliniek.

Op zijn Instagram story deelde Jaraya beelden van de Bergman Clinics een privé kliniek met diverse vestigingen door het land. Bergman beschikt over een speciale sport geneeskunde afdeling.

Op de beelden is te zien dat Jayara inzoomt op een computer waarop een artikel te zien is uit de Telegraaf, met de aankondiging van zijn toetreding tot GLORY destijds. Dit lijkt een verwijzing naar zijn aanstaande gevecht te zijn.

Operatie

Jaraya toont een foto van zijn hand die een die wordt verzorgd en een bescherm kap toont. In de regel wordt dit soort bescherming toegepast na een operatie of intensieve behandeling.

Nu plaatsen vechters wel vaker boodschappen of mededelingen die via hun social media gedeeld wordt. Maar wat houdt deze post van Jaraya in? Hij staat gepland om te vechten tijdens GLORY 62 in Rotterdam waar ge-matched staat tegenover Robbie Hageman.

Kort dag

Mocht Jaraya wel een operatie ondergaan hebben dan lijkt 8 december kort dag voor een herstel. Er is nog geen officiële aankondiging gedaan over het wel of niet deelnemen aan het GLORY toernooi door Jaraya.

 

Bekijk ook

WFL Boxing Influencers: ‘bekende rappers en vloggers met elkaar op de vuist’

Vanaf februari 2019 komt de World fighting League met een nieuw boks concept. Net als ...

Bizar: 15-jarig vechtsport talent sterft tijdens opladen iPhone

Irina Rybnikova, een opkomend vechtsport talent, stierf zaterdag thuis in de Siberische stad Bratsk, Rusland. ...

Netflix komt met extreme vechtsport serie voor Nederlandse fans

Goed nieuws voor de vechtsport fans die een abonnement op Netflix hebben. De zender komt ...