De Randamie maakt comeback op UFC in Rotterdam – Vechtsport Info
Home / Nieuws / De Randamie maakt comeback op UFC in Rotterdam

De Randamie maakt comeback op UFC in Rotterdam

De UFC zou werken aan een terugkomst van Germaine de Randamie op UFC in Rotterdam 2 september 2017

Sinds de UFC Germaine de Randamie stripte van haar kampioen titel is de geruchten stroom op gang gekomen. Zal zij ooit nog vechten, de Randamie zou bang zijn geweest voor Chris Cyborg, en ga zo maar door. Zelfs MMA collega en landgenoot Alistair Overeem noemde de Randamie geen echte kampioen en de titel niet waardig. Het is de laatste tijd stuivertje wisselen, Gokhan Saki die overstapt van Glory naar de UFC, en eerder vandaag werd bekend gemaakt dat Gegard Mousasi overstapt van de UFC naar Bellator.

Geruchten op Twitter

Echter verscheen er op twitter zojuist een bericht waar in te lezen is dat de UFC zou werken aan een comeback voor de Randamie op de UFC Fight Night in Rotterdam wat op 2 september aanstaande zal gaan plaatsvinden. Giovanni Tjin (o.a. epicmma.nl) geeft aan via een tweet van uit een betrouwbare bron te hebben vernomen dat de UFC Germanine de Randamie terug wil laten keren in de ring. De vraag blijft dan even tegen wie? Zal zij de kans krijgen haar titel terug te pakken?

Volg Giovanni Tjin

Het lijkt ons duidelijk dat men het Twitter account van Giovanni Tjin de aankomende tijd even goed in de gaten moet gaan houden, daar kan zomaar ineens brekend nieuws vandaan gaan komen. Hoe dan ook UFC Rotterdam zal een knaller worden met partijen gevuld met topvechters, zoals Gokhan Saki die wellicht zijn opwachting zal maken. Zal De Randamie daar ook deel van uit gaan maken? Of is men zo geschrokken van de overstap van Gegard Mousasi, dat men de Randamie in de strijd werpt om meer publiek te trekken? Wie zal het zeggen.

Bekijk ook

Super gaaf! MMA-legende Silva bezorgt jonge fan dag van zijn leven (video)

Anderson Silva maakte de dag van een jonge fan tijdens een open training in Guadalajara.

Logan Paul ontkent SPOOK knock-out: ‘Houdt je bek’

Logan Paul ontkent dat hij knock-out ging tijdens zijn recente oefengevecht met bokslegende Floyd Mayweather.

Kickbokser (22) overleden na ongeluk in Thailand

De jonge vechter die als een talent werd gezien had de ogen van enkele grote organisaties op hem gericht om zijn harde vechtstijl.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page