Home / Nieuws / De La Hoya: ‘Mayweather was op zoek naar aandacht met gevecht bij Rizin’

De La Hoya: ‘Mayweather was op zoek naar aandacht met gevecht bij Rizin’

Golden Boy Promotions CEO Oscar De La Hoya gelooft niet dat Floyd Mayweather van plan was, om tegen de kickboksensatie Tenshin Nasukawa op 31 december in Tokyo de ring in te gaan.

De wedstrijd werd afgelopen maand aangekondigd, toen Mayweather op een persconferentie in Tokio met Nasukawa zijn clash aankondigde – die werd gefinancierd door MMA-Organisatie Rizin. Maar twee dagen na de aankondiging toog Mayweather naar social media met de bewering dat hij was verblind door de aangekondigde gebeurtenis, en hij trok zich snel terug uit de wedstrijd.

Volgens Mayweather moest het gevecht met Nasukawa een “privé” gevecht zijn, achter gesloten deuren gehouden, voor een klein publiek van rijke toeschouwers. Hij beweert geen idee te hebben gehad dat Rizin van plan was om het gevecht groots aan te kondigen, of een nieuw evenement met zijn naam te plannen.

Blijf bij het boksen

De La Hoya was een van de grootste critici van Mayweather’s gevecht met McGregor in 2017. De La Hoya daarentegen gelooft dat Mayweather gewoon op zoek was naar wat snelle aandacht in de pers. “Ik denk dat hij gewoon aandacht wil. Dat is alles, en Floyd is een bokser die gewoon moet blijven boksen, “vertelde De La Hoya.

Bekijk ook

Heftig: UFC-vechter Ray Borg overleeft auto ongeluk

Het zit Ray Borg niet erg mee, een ernstig ziek zoontje een tegenzittende MMA-carierre en nu een zwaar ongeluk.

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

REGIO NIEUWS UITGELICHT