Home / Nieuws / De La Hoya: ‘Mayweather was op zoek naar aandacht met gevecht bij Rizin’

De La Hoya: ‘Mayweather was op zoek naar aandacht met gevecht bij Rizin’

Golden Boy Promotions CEO Oscar De La Hoya gelooft niet dat Floyd Mayweather van plan was, om tegen de kickboksensatie Tenshin Nasukawa op 31 december in Tokyo de ring in te gaan.

De wedstrijd werd afgelopen maand aangekondigd, toen Mayweather op een persconferentie in Tokio met Nasukawa zijn clash aankondigde – die werd gefinancierd door MMA-Organisatie Rizin. Maar twee dagen na de aankondiging toog Mayweather naar social media met de bewering dat hij was verblind door de aangekondigde gebeurtenis, en hij trok zich snel terug uit de wedstrijd.

Volgens Mayweather moest het gevecht met Nasukawa een “privé” gevecht zijn, achter gesloten deuren gehouden, voor een klein publiek van rijke toeschouwers. Hij beweert geen idee te hebben gehad dat Rizin van plan was om het gevecht groots aan te kondigen, of een nieuw evenement met zijn naam te plannen.

Blijf bij het boksen

De La Hoya was een van de grootste critici van Mayweather’s gevecht met McGregor in 2017. De La Hoya daarentegen gelooft dat Mayweather gewoon op zoek was naar wat snelle aandacht in de pers. “Ik denk dat hij gewoon aandacht wil. Dat is alles, en Floyd is een bokser die gewoon moet blijven boksen, “vertelde De La Hoya.

Bekijk ook

Karate legende Jon Bluming overleden

Een van de grootste karate legendes Jon Bluming is gisteravond 17 december op 85 jarige ...

GLORY 52: Last minute superfight toegevoegd!

Robin van Roosmalen: ‘in MMA ben je eerder miljonair dan bij kickboksen’

Vorige week maakte Robin van Roosmalen bekend dat hij het kickboksen vaarwel zegt. Hij gaat ...

Nederlands Sambo Team pakt prijzen in Litouwen

Foto: Sambo Bond NL Het was een top weekend voor het SamboTeam NL. In Litouwen ...