'Dat wordt slopen!' Spong oog in oog met rivaal Kharitonov Nieuws
Nieuws

'Dat wordt slopen!' Spong oog in oog met rivaal Kharitonov

'Dat wordt slopen!' Spong oog in oog met rivaal Kharitonov

Tyrone Spong vecht morgen tegen Sergei Kharitonov tijdens Eagle FC 44 in Miami, Florida. Voor Spong een terugkeer sinds lange tijd naar het MMA-vechten. De vechtlegende zegt er klaar voor te zijn "Ik ben klaar. Ik wil nu gewoon vechten."

Voor Spong zal dit zijn eerste MMA-gevecht zijn sinds 2013 toen de Surinaams-Nederlandse legende Angel DeAnda versloeg tijdens WSOF 4. In 2014 liep Spong een beenbreuk op tegen Gökhan Saki bij Glory Kickboxing en was een tijd uit de roulatie (lees verder onder twitter video).

Spong stapte over naar het boksen met zijn eerste wedstrijd in maart 2014 waar hij zegevierde tegen Gabor Farkas. Dit luidde een winstreeks in van 14 gewonnen partijen en nul verliezen. Zijn laatste bokswedstrijd vocht spong in 2019 waar hij Jeyson Minda versloeg. Spong heeft de WBC Latino en WBO Latino zwaargewicht titels stevig in handen.

Morgen (vrijdag 28 januari), staat Spong tegenover de gevaarlijke Kharitonov. Echter is de legende zeker van zijn zaak en zegt ondanks het respect naar zijn rivaal te gaan winnen. Het gevecht is zaterdagochtend rond 06:00 uur gratis te zien via de FLX App.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws